Synthetisch clip in haar van 140 gram. Extensions van de hoogste kwaliteit. Vind je complete set. Je kan achteraf betalen middels Afterpay en verzending is gratis door Heel Nederland.

Synthetisch Clip in Hair 140 gram Full set

Clip in Hair 140 gram is voor veel vrouwen ruim voldoende voor extra volume.

Clip in hair extensions bestellen? Profiteer van:

  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Extensions achteraf betalen met Afterpay
  • Gratis verzending clip in haar extensions door heel Nederland en België met PostNL
  • Goed bereikbare en vriendelijke klantenservice 24/7 Nu ook via Instagram en Facebook
Wacht niet langer en bestel deze synthetische clip in extensions met hoge korting. Je kan als nieuwe klant altijd een welkomst voucher twv 15% aanvragen. Dit kan je doen middels de live chat functionaliteit rechts onder in beeld. Synthetisch Cip in Hair 140 gram

Levertijd Clip in Extensions 

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel als mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending. Onze producten worden uitsluitend verzonden in luxe en duurzame verpakking met noppenfolie voor een optimale bescherming tijdens het transport.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij vinden het erg belangrijk dat nieuwe en bestaande klanten goed geïnformeerd zijn voordat zij iets online gaan kopen. Dit zorgt voor een hoge klant tevredenheid. Wij zullen er alles aan doen om je tevreden te krijgen en te houden. Je hebt bij ons de mogelijkheid om het door jou bestelde product 14 dagen te bekijken en eventueel retour te sturen maar het is natuurlijk altijd beter dit te voorkomen. Mocht je twijfelen over welke haarstuk het beste bij jou wensen en behoeftes past schroom dan niet om dit te vragen aan onze vriendelijke klantenservice.

Heb je nog vragen? Neem contact op

Rechts onderin kan je via de live chat in contact komen met onze vriendelijke klantenservice. Je kunt hier al je vragen stellen over onze Clipin-Hair 140Gram set.

Direct contact?

316 267 39 296

316 267 39 296

info@samshairextensions.nl

Sociaal met ons doen?

SOCIAL

Betaalmethoden

VOORDELEN

TIPS

HELP DESK

© Copyright 2018 SamsHairextensions.nl