sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

70 Grams Clipin haar

Clip in hair 70 gram: Keuze uit 15 kleuren

Bestel mooie haar stroken die je simpelweg door middel van clipjes in je eigen haar kunt bevestigen. Heb je weleens gehoord van Double Drawn clip extensions? Wanneer je clipin extensions van goede kwaliteit zoekt zorg er dan voor dat je Double Drawn haar koopt. DoubleDrawn haar is dik en vol aan de uiteindes maar ook aan het begin van het haar.

Clipin-hair 70 gram van hoge kwaliteit. Heb je fijn haar? Dan zijn deze sets geschikt voor jou. Profiteer van gratis en snelle verzending door PostNL.

Bekijk het hele assortiment clip in hair extensions

Voor een opvallende lange bos haar heb je waarschijnlijk niet genoeg aan 70 gram. Wil je graag vol en dik haar? Probeer dan clip in hair extensions van 120 gram.

Profiteer van:

  • 1. 14 bedenkdagen tijd
  • 2. 100% Tevredenheidsgarantie
  • 3. Goed bereikbare klantenservice
  • 4. Clip in extensions human hair gratis verzonden 

Advies van onze klantenservice 

Wanneer je voor de eerste keer deze vorm van haar verlenging koopt kan het best zijn dat je niet goed weet wat je moet kiezen. Samshair heeft daarom een zeer kundige maar bovenal klantvriendelijke klantenservice opgezet. Schroom niet hier gebruik van te maken. Wij hebben meerdere haar stylisten welke graag voor je klaar staan zodat jij straks weet welk product het beste bij je past. Je kan onze haar specialisten bereiken middels de live chat functie rechtsonder in beeld.

Natuurlijk heb je 14 dagen de tijd om het door jou bestelde product te bekijken maar wij vinden het veel leuker wanneer onze klanten meteen de juiste clip in hairextensions kopen.

Achteraf betalen mogelijk middels Afterpay

Wij zijn zeker van onze kwaliteit en daarom hebben wij besloten dat nieuwe klanten altijd mogen betalen middels Afterpay. Op deze manier kan je toch kennis maken met onze hoge kwaliteit op een laagdrempelige manier.

Heb je nog vragen? Activeer de live chat

Heb je nog vragen over deze Clip in Hair 70 gram set? Maak gebruik van de live chat rechts onderin het scherm. Wij vinden het erg belangrijk dat je voldoende informatie hebt over onze producten alvorens je een aankoop doet in onze webwinkel.