Clip & Flip in Hairextensions

Langer & voller haar!

Krijg direct langer, dikker haar met onze hoogwaardige hair extensions.

Ben je klaar voor je transformatie? 

Lace Wigs

Chocolate Brown

Weave Haar

Verzorging

You're hair is 90% of your selfie

Voor & Na

Met clip & flip in hair creëer je supersnel jou droomkapsel

Flip in hair original is een hoogwaardige haar verlenging die door iedere vrouw kan worden gedragen. Ongeacht type haar en kleur. Deze bijzonder populaire haar verlenging is dikker dan de meeste andere soorten flip-in hair extensions.

Flip in haar ook wel bekend als flip in wire hair is makkelijk te gebruiken en kan daarom zeer comfortabel worden gedragen.

Ondanks de vele voordelen van deze innovatieve haar verlenging zien we dat er genoeg vrouwen zijn die clip-in extensions verkiezen boven Flip in extensions. Iedere vrouw zal dus voor zichzelf moeten bepalen wat beter bij haar past. 

Neem gerust een kijkje in ons assortiment Flipin-hairextensions. Mocht je hier nog vragen over hebben stel ze dan gerust aan onze vriendelijke klantenservice.

clipin hair

Clipin Hair

licht blond 70 gram 100% Human hair

flipin hair 85 gram

Flipin Hair

Rich Brown 85 gram 100% human hair

Een mooie volle bos haar is voor iedereen haalbaar Wil je echt een wauw effect?

Ga dan voor clip in hair van 120 tot 220 grams extensions. Al onze clip extensions zijn Double Drawn. Clip in haar vanaf 120 gram is extra vol en sluit aan bij ieder haartype. 

Een mooie, volle haardos waar iedereen jaloers op is, welke vrouw wil dat nu niet? Als dat ook jouw droom is, dan maken wij dat voor jou mogelijk! Haar kopen is nog nooit zo leuk geweest. Gemak, snelheid en het ruime assortiment clip-in extensions in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijzen voor veel vrouwen een goede reden om extensions in onze webwinkel te kopen. 

Klantervaringen

Bedankt voor het waarmaken van mijn haardromen! Ik had niet gelukkiger kunnen zijn met dit haar. Het gaf me precies het extra volume dat ik nodig had.
karin b
Karin B
Clip in Hair 120 gram
Deze extensies zijn zo geweldig! Perfecte kleur, textuur, lengte. Mijn vriendinnen geven altijd complimentjes over hoe het eruit ziet.
mila k
Mila K
Flip in Hair 85 gram
Ik ben verliefd !! Ik draag ze elke dag en krijg veel complimenten. Ik vind het geweldig dat ik zoveel verschillende stijlen kan dragen en dat het me erg weinig tijd kost om het haar in te doen.
Angela s
Angela S
Clip in Hair 220 gram

Hair Tips & Tricks

Welke clipin extensions passen bij jou
Voeding met vitamines voor gezond haar
Video: Geen shampoo meer
Verzorging van het haar
Scroll naar top
Vragen?