Clip Extensions Tutorial

Wil je weten hoe je dit populaire product inbrengt? Bekijk deze video: Clip-in extensions tutorial Pia Muehlenbeck SamsHairextensions.nl.

Human hair: ins en ins en outs


Samshairextensions heeft een unieke pagina samengesteld waar geïnteresseerden zelf hun eigen set clip in extensions samen kunnen stellen. Zo heb je de keuze uit textuur, kleur, body wave, straight en dicht krullend haar. Neem gerust een kijkje op deze unieke pagina.

Bent u een groothandel in goedkope hairextensions? Wij leveren groothandelaren onze clipin extensions tegen exclusieve prijzen. Vraag via het contactformulier meer informatie hierover.

U kunt het contactformulier van onze vriendelijke klantenservice op onze webshop vinden.

Heeft u genoeg informatie en wilt u graag een pruik online kopen? Kijk dan eens op onze webshop en profiteer van fantastische prijzen. Wij zijn tot 70% goedkoper dan in de winkel. \

Tegenwoordig kunt u zelfs achteraf betalen voor producten welke u in onze webwinkel besteld. Tevens profiteert u van gratis verzending door PostNL. Pakketten worden uitsluitend aangetekend verzonden.

Naast dit soort haar stukken hebben wij ook een groot aantal kwalitatieve Lace wigs. Voor het kopen van een Lace Wig bent u bij Samshairextensions aan het goede adres. U kunt de Wigs achteraf betalen met Afterpay. U kunt natuurlijk ook betalen met Ideal of Paypal.

Wij hebben geprobeerd om het bestel proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tegenwoordig is het erg moeilijk om nieuwe klanten te krijgen. Omdat wij verzekerd zijn van onze kwaliteit bieden wij daarom de mogelijkheid uitsluitend voor nieuwe klanten achteraf te betalen.

Voordelen van Sams hair:

  • Gratis verzending
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Niet goed is geld terug
  • 14 dagen bedenktijd

Beste prijs kwaliteit verhouding
Wist je dat vrouwen die meer tijd en geld besteden aan hun uiterlijk vaak vele malen gelukkiger leven dan vrouwen die minder doen met hun uiterlijk. Dit heeft te maken met het feit dat een mooie verschijning de omgeving positief beïnvloed. Vrouwen zitten lekkerder in hun vel en presteren daardoor beter op het werk en thuis.

Bekijk hier onze top 5 blog artikelen

Herkomst van de moderne haar producten
Waar komen haar extensions eigenlijk vandaan? Heel vroeger in de tijd van de Egyptenaren droegen de priesters en de vrouwen altijd hele zware pruiken. Ook het gebruik van clip in extensions werd ingezet zodat zij zichzelf een onweerstaanbaar uiterlijk konden geven.

Vroeger vind iedereen lang haar mooi.
Met andere woorden hadden de mannen ook lang haar en hoe langer hoe beter. Men geloofde dat men meer kracht kreeg naarmate het eigen haar groeide. Alleen de rijken mochten in die tijd lang haar hebben. Misschien dat dit de reden is dat zelfs vandaag de dag het dragen van goedkope extensions iets deftigs heeft.

Tegenwoordig is het maar de vraag waar de producten vandaan komen welke aangeboden worden in webshops. Van wie is het haar geweest? Wat was dit voor persoon? Was deze gelovig? Was deze ziek? En heeft deze persoon wel vrijwillig afstand gedaan van eigen haardos? Al deze vragen kunnen in je hoofd spoken wanneer de verkopende partij hier niet direct meer duidelijkheid over geeft.

Sams hair bewaakt het import proces zo goed als mogelijk. Al onze medewerkers zijn erkend en gecertificeerd haar specialist of stylist. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers hebben allemaal een verklaring van goed gedrag. Wij proberen zo transparant als mogelijk te zijn over de herkomst van onze clip on extensions.
Wil je weten hoe je dit populaire product inbrengt? Bekijk de volgende video:


Clip in extensions tutorial Pia Muehlenbeck SamsHairextensions.nl




Is het nog niet helemaal duidelijk? Neem dan vrijblijvend contact op met onze erkende en gecertificeerde haar stylisten. Dit kan makkelijk middels de live chat functie rechtsonder in beeld.

Doordat onze haren 100% human zijn kunnen we niet gebruik maken van een fabrikant die zich bezig houd met de fabricering van het product. Wij moeten echt met mensen samenwerken op een intensieve manier zodat we toegang krijgen tot onze hoogwaardige en exclusieve producten.

Duurzame oplossingen tijdens herstel


Sams hair heeft speciaal voor vrouwen die herstellend zijn van een chemo. Vaak wanneer je aan het herstellen bent van een behandeling krijgt je uiterlijk het erg zwaar te voortduren. Dit is extra moeilijk wanneer je niet het geld hebt om ervoor te zorgen dat je snel hersteld en voor bijvoorbeeld het gebruik van een Lace wig of Clip in hair. Er zijn verschillende opties mogelijk zo kan je bijvoorbeeld na de behandeling zelf nog een klein beetje haar over hebben.

In dit geval kan je het beste voor haarweave kiezen. Een haar stylist kan deze namelijk in je eigen haar verweven voor de beste natuurlijke look. Je zal er helemaal niets van terugzien. Wanneer je helemaal geen haar meer op je hoofd hebt dan kan je het beste kiezen voor de complete Lace wigs.

Onze goedkopere pruiken zijn in dit geval geen goede optie.
Doordat u herstellend bent van een ziekte is uw hoofdhuid vele malen gevoeliger. Zelfs fashion artikelen zijn in dit geval lang niet altijd de beste optie. Het is belangrijk dat je hoofdhuid niet in contact komt met vreemde materialen zoals metaal, plastic of ander materiaal.

Val jij in het patroon zoals hierboven omschreven? Neem dan gauw contact op met Sams hair. Wij hebben namelijk speciaal voor jou een fantastische actie in combinatie met ruim 70% korting. De eigenaren van Samshair hebben een christelijke geloofsovertuiging.

Zij steunen meerdere goede doelen en willen met de winst van de webwinkel meerde fondsen openen. In de meeste gevallen worden door de ziektekosten vereniging de volledige kosten vergoed. Onze vriendelijke klantenservice en hairextension specialisten helpen je graag verder met dit soms zware proces.
Heb je erg dun haar en wil je weten wat deze soort haar verlenging voor jou kan betekenen? Bekijk dan ons fashion blog wat vol staat met leuke tips.

Wil je liever niet een aankoop doen in het openbaar omdat jij je schaamt? Geen probleem. Mocht u dit wensen dan kunnen we heel discreet 1 van onze haar stylisten bij u thuis laten komen. Deze kan je voorzien van advies op maat en indien mogelijk kan deze alvast uw hoofd opmeten voor maatwerk clip extensions.

Lijkt het jou leuk om het team van Samshair voor ruim een jaar te versterken? Wij zijn opzoek naar gemotiveerde gecertificeerde en erkende haar stylisten of kappers welke graag bij onze klantenservice willen werken.
Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vriendelijke klantenservice.

5 belangrijke voordelen van clip extensions

  1. Gemakkelijk in gebruik
  2. Verander in een mum van tijd je uiterlijk
  3. Geen kapper nodig
  4. Je hoeft er niet mee te slapen
  5. Erg populair


Als we dit in beeld hebben kunnen we een goed advies geven tav. de voor-en nadelen van echt haar en synthetisch haar en de capconstructie van een betreffende pruik. Hairextensionsonline geeft vrijblijvend advies via de live chat van Zopim of de chat functie van verschillende sociale media platformen zoals Facebook en Google plus. Afhankelijk van het te besteden budget word er een goed advies op maat gegeven.

Wat men zich af zou moeten vragen zijn o.a. ook wat voor werk doet iemand?, is er sprake van een specifieke periode door chemo en tijdelijk haarverlies, of is er sprake van een chronische haar ziekte waarbij haar telkens uitvalt of erger helemaal niet terug komt.

Een voordeel van clip in extensions en synthetisch haar kan zijn dat je zelf weinig hoeft te doen in onderhoud en styling. Wanneer je erg ziek bent speelt dit voordeel een grotere rol uiteraard.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...