Video: Clipin hair & dun haar

  • Geplaatst op
  • 0

Leer clip ins te bevestigen aan je eigen dunne haar. Dun haar is meer kwetsbaar dan dik haar. Wanneer je dik haar hebt dan kan je af en toe nog wel eens een foutje maken waardoor je extra haar verliest. Wanneer je dun haar hebt dan is dit natuurlijk uitgesloten.

Wanneer je dun haar bevestigd aan clip in hair

Wanneer je dun haar van je zelf hebt dan is het belangrijk om te weten dat wanneer je gebruik maakt van haar verlenging dat je dan rekening moet houden met verschillende aspecten.

 

Wij hebben de volgende video voor je klaar gezet waarin duidelijk word uitgelegd waar je wel en niet op moet letten.

 

Video Applying clips

 

Wanneer je dun haar hebt dan is het erg belangrijk dat jij je haarextensions met de grootste zorg inbrengt. Deze video geeft je meer informatie over hoe je het beste om kunt gaan met hair extensions. Het hebben van dun of dik haar kent in beide gevallen voor en nadelen.

 

Sams hairextension probeert je zoveel als mogelijk te adviseren over hoe je meer volume en lengte kan toevoegen aan je eigen haardos. Of je nu dun of dik haar hebt dit maakt niet uit.

 

Klantenservice Samshair

Hopelijk heb je wat gehad aan de informatie uit de video. Heb je tot nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met onze vriendelijke klantenservice. Dit kan gemakkelijk middels de chatfunctie.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden