CHI haarproducten

CHI-haar producten

CHI haarproducten zijn verkrijgbaar in een ruime diversiteit aan professionele haarproducten voor stijlvol, gezond haar.
CHI-salon haarproducten voor mannen en vrouwen zijn gemaakt om je haar te beschermen en te voeden terwijl het je haar een gezonde glans geeft. Vind de juiste CHI-shampoo en conditioner voor je haar.

CHI producten zijn ontwikkeld voor de verzorging van natuurlijk haar en om je te helpen met het krullen, stijlen en verven van je haar.

Maak een keuze uit CHI-haarspray, mousse en pommade, alles speciaal voor jou haartype geselecteerd om je een prachtige stijl te geven.

chi haar producten

CHI-SHAMPOO & CONDITIONERS

CHI-haarproducten bevatten shampoos en conditioners voor alle haartypes, van stijl tot gekruld haar.

Met CHI-shampoo en conditioner vindt Je wat je nodig hebt om je haar te hydrateren en te conditioneren terwijl je haar van alle schade herstelt.

Haarstylingproducten zoals CHI Magnified Volume Conditioner zijn speciaal ontwikkeld om te voeden en hydrateren, zonder het haar te verzwaren. Gebruik professionele CHI-haarspray voor gezond haar met een stijl die blijvend is gedurende de gehele dag.

CHI-HAARSPRAYS

Bij CHI-haarproducten vindt je een selectie aan diverse haarsprays om je haarstijl op zijn plaats te houden en tegelijkertijd te beschermen tegen wind en water.

Na het gebruik van CHI shampoo en conditioner, maak je je kapsel af met haarspray zoals CHI Helm Head Extra Firm Spritz voor een langdurige hold die werkt voor alle haartypen. Kies uit verschillende CHI-haarsprays, van licht tot stevig en vind de juiste formule voor jou.

Vind CHI-haarproducten, waaronder een verscheidenheid aan stylinghulpmiddelen die zijn speciaal samen gesteld voor gezonde, mooie resultaten. Met meer dan shampoo en conditioner vind je alles wat je nodig hebt van CHI Enviro Smoothing Serum tot CHI Moulding Clay. Haarstylingproducten helpen om uw haar te vormen en vast te houden terwijl het gezond en sterk blijft. Kies uit haarlak en een selectie andere CHI-stylinghulpmiddelen om het perfecte professionele haarproduct voor je haar te vinden.

Voordelen CHI-haarproducten 

• Voor professioneel gebruik

• Geschikt voor alle haartypes

• Beschermd tegen wind en water

• Zorgt voor een gezonde glans

• Geschikt als voeding voor het haar

Samshairextensions is officieel dealer en leverancier van CHI haar producten. Samshairextensions levert direct vanuit de importeur rechtstreeks aan de klant of eindgebruiker. Hiermee ben je verzekerd van 100% service en garantie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »