Flipin original

€119,99
Bestseller
€119,99
€143,99

Flip-inHair Original

Flip-In Hair Original is een wereldwijd merk voor een reeks innovatieve, tijdelijke, schadevrije haarverlengingsproducten.

3 belangrijke voordelen Flipin hair:

1. Makkelijk te gebruiken

2. Duurzaam product

3. Onzichtbaar 

Flip-in Hair is in 2007 geïntroduceerd en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal erkend merk dat speciaal ontworpen is voor comfort. Flipin hair original staat bekend om zijn unieke ontwerp en kwaliteit.

De oprichter, Dayle Adams, won in 2011 de Entrepreneur of the Year voor de innovatieve flip in hair extensions die lengte en volume bieden zonder gebruik van clips, lijm of weven.

Eenvoudig te bevestigen aan het hoofd met een instelbare doorzichtige draad, Flip-In Hair-extensions hebben een uniek gelaagd ontwerp door ruim comfort aan de drager te geven.

Flip-in Hair extensions zijn vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en hebben ook een prijs gewonnen voor de beste luxe hairextensions bij de prestigieuze Your Hair Awards.

Samshairextensions is officieel dealer en leverancier van Flip in hair original. Samshairextensions levert direct vanuit de importeur rechtstreeks aan de klant of eindgebruiker. Hiermee ben je verzekerd van 100% service en garantie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »