Clip in Extensions 100Gram

Clip in extensions 100Gram

Heb jij zelf fijn haar en wil je graag lengte aan je haar toevoegen? Dan zou onze Clip in Extensions 100Gram voldoende kunnen zijn voor meer volume en lengte. Profiteer van de filter functionaliteit bovenaan de pagina. Je kunt zo snel, simpel en gemakkelijk de perfecte op maat gemaakte gewenste set van clip in hair extensions human hair samenstellen. Je kunt deze set achteraf betalen middels Afterpay.

Denk je dat je net niet genoeg clip in haar hebt om meer volume en of lengte te creëren? Probeer dan eens onze Clip in Hair extensions van een ander gewicht: 

70GRAM 120GRAM
140GRAM 160GRAM

Verzending & Levering clip in extensions human hair

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel als mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending. Onze producten worden uitsluitend verzonden in luxe en duurzame verpakking met noppenfolie voor een optimale bescherming tijdens het transport.

Wij vinden het erg belangrijk dat nieuwe en bestaande klanten goed geïnformeerd zijn voordat zij iets online gaan kopen. Dit zorgt voor een hoge klant tevredenheid. Wij zullen er alles aan doen om jou tevreden te krijgen en te houden.

Samshair klantenservice

Heb je nog vragen over onze Clip extensions? Rechts onderin kan je via de live chat in contact komen met onze vriendelijke klantenservice. Je kunt hier al je vragen stellen over onze clip in hairextensions, Flip in Hair of goedkope pruiken.

Breng je voor de eerste keer een bezoekje aan onze webwinkel? Maak gebruik van de live chat functionaliteit rechts onderin beeld. Wij geven nieuwe klanten altijd een stukje advies voordat zij een aankoop doen in onze webshop. En wie weet krijg je wel een leuke kortingscode zodat je bijna voor niks kennis kunt maken met onze hoogwaardige kwaliteit haarextensions.

Onze erkende haar specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.