Clip in Hair 120 gram: Keuze uit 15 kleuren

Je kunt nu snel, simpel en makkelijk je gewenste set clip in hair extensions samenstellen. Je kunt achteraf betalen via Afterpay. Denk je dat je net niet genoeg clip in haar hebt om meer volume en of lengte te creëren? Probeer dan eens onze Clip in Hair setjes van 160 gram. We hanteren 100% Tevredenheidsgarantie omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit. Je hebt altijd 14 dagen de tijd om de clip extensions te bekijken en eventueel retour te sturen.

120 Grams Clipin haar:

Clip in hair 120 gram

Verzending & Levering clip in extensions remy human hair

We doen ons uiterste best om je bestelling zo snel als mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending. Onze producten worden uitsluitend verzonden in luxe en duurzame verpakking met noppenfolie voor een optimale bescherming tijdens het transport. We vinden het erg belangrijk dat nieuwe en bestaande klanten goed geïnformeerd zijn voordat zij iets online gaan kopen. Dit zorgt voor een hoge klant tevredenheid. Wij zullen er alles aan doen om jou tevreden te krijgen en te houden.

Sams hair extensions klantenservice

Heb je nog vragen over onze Clip in Hairextensions? Rechts onderin kan je via de live chat in contact komen met onze Klantenservice. Je kunt hier al je vragen stellen over onze clip in hairextensions, Flip in Hair of goedkope pruiken. Breng je voor de eerste keer een bezoekje aan onze webwinkel? Maak gebruik van de live chat functionaliteit rechts onderin beeld. Wij geven nieuwe klanten altijd een stukje advies voordat zij een aankoop doen in onze webshop. En wie weet krijg je wel een leuke kortingscode zodat je bijna voor niks kennis kunt maken met onze hoogwaardige kwaliteit haarextensions. Onze erkende haar specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.