Clip in Extensions 140Gram

Clip in extensions 140Gram Full set: Keuze uit 15 kleuren

Deze set weegt in totaal 140 gram. Voor de meesten is dit ruim voldoende als het doel van de clip in extensions human hair is om meer volume aan uw natuurlijke haar aan te brengen. 

Denk je dat je net niet genoeg clip in haar hebt om meer volume en of lengte te creëren? Probeer dan eens onze Clip in Hair extensions van een ander gewicht: 

100GRAM 120GRAM
220GRAM 160GRAM

Clip in hair extensions bestellen? Profiteer van:

  • Gratis verzending clip in haar extensions door heel Nederland en België met PostNL
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Extensions achteraf betalen met Afterpay
  • Goed bereikbare en vriendelijke klantenservice 24/7 Nu ook via Instagram en Facebook

Wacht niet langer en bestel vandaag nog met hoge korting. Je kan als nieuwe klant altijd een welkomst voucher twv 15% aanvragen. Dit kan je doen middels de live chat functionaliteit rechts onder in beeld.

Levertijd Clip in Extensions 140Gram

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel als mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending. Onze producten worden uitsluitend verzonden in luxe en duurzame verpakking met noppenfolie voor een optimale bescherming tijdens het transport.

Wij vinden het erg belangrijk dat nieuwe en bestaande klanten goed geïnformeerd zijn voordat zij iets online gaan kopen. Dit zorgt voor een hoge klant tevredenheid. Wij zullen er alles aan doen om je tevreden te krijgen en te houden.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om het door jou bestelde product 14 dagen te bekijken en eventueel retour te sturen maar het is natuurlijk altijd beter dit te voorkomen. Mocht je twijfelen over welke haarstuk het beste bij jou wensen en behoeftes past schroom dan niet om dit te vragen aan onze vriendelijke klantenservice.

Heb je nog vragen over onze Braziliaanse lace Wigs, Flip in extensions, Clip in extensions of Brazilian hair bundels? Rechts onderin kan je via de live chat in contact komen met onze vriendelijke klantenservice. Je kunt hier al je vragen stellen over onze Clip in Extensions 140G set.