Clip in Hair 160 gram

Heb je van jezelf normaal tot dik haar? Dan zal clip in haar Full head 160 gram uitstekend werken voor meer lengte en volume. Bij twijfel adviseren we clip in hair van 220 gram.


 

Clip in Hair 160 gram: Keuze uit 15 kleuren

Lage prijzen in combinatie met hoge kwaliteit maakt het zo aantrekkelijk voor klanten om bij ons te blijven bestellen. Wij garanderen kwaliteit op het gehele online assortiment clip in haar.

Set clip in haar extensions van 160 gram

160 grams aan clip in haren

MEDIUM: 160 GRAM

Voor normaal haar

Deze set clip in hair extensions human hair van 160 gram is ruim voldoende voor een volle bos haar. Wil je nog meer volume toevoegen dan adviseren wij de setjes van 220 gram

Denk je dat je net niet genoeg clip in haar hebt om meer volume en of lengte te creëren? Probeer dan Clip in Hair extensions van een ander gewicht: 

Je kunt onze producten nu bestellen en twee weken later na ontvangst betalen met Afterpay. Wij hebben deze betaalmethode toegevoegd aan onze webshop omdat wij nieuwe klanten graag op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met onze producten. Zo kun je alvast van onze hoge kwaliteit genieten voordat je ook maar een euro kwijt bent.

Clip in hairextensions human hair kopen en achteraf betalen

Wij hanteren 100% Tevredenheidsgarantie. Dit betekend dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een positieve ervaring aan onze 160G clip in extensions overhoud.