sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Clip in Hair 220 gram

Hairextensions zijn momenteel erg populair. En omdat wij vinden dat iedere vrouw het geluk en het plezier van lang, vol en stralend haar mag ervaren, bieden wij een variatie van hoogwaardige extensions aan. Neem bijvoorbeeld Clip-in extensions. Clip in extensions zijn immens bekend onder de beauty’s in Hollywood omdat het een eenvoudige en veilige wijze is om meer volume of lengte toe te voegen aan het haar en omdat je het uiteindelijk ook weer heel gemakkelijk kunt weghalen.

Clip in Hair 220 gram werkt perfect voor extra volume en lengte en is goed voor ieder haartype. Profiteer van de beste kwaliteit in combinatie met de laagste prijs.

Clip in Hair 220 gram 15 kleuren

Neem je tijd en probeer uit te zoeken welke kleur het beste bij je past. Stel dat je per ongeluk de verkeerde kleur kiest dan kan je het product gratis ruilen. Toch blijft het vervelend om opnieuw te moeten wachten op je pakket. Om deze reden adviseren we dat je bij twijfel contact opneemt met onze klantenservice. 

Kies het gewicht clip extensions: Zwaarder = meer volume

Denk je dat je niet genoeg aan 120 gram clip in haar hebt om meer volume en of lengte te creëren? Probeer dan Clip in Hair extensions van een ander gewicht: 


Clip in Hair 220 gram

Clip in extensions 220 gram Double Drawn

Je hebt vast wel eens gehoord van Double Drawn extensions. Maar weet je ook wat de verschillen zijn tussen Single en Double-Drawn extensions? Behalve het prijskaartje zijn er nog een aantal belangrijke verschillen. Wanneer je op zoek bent naar de meest gangbare extensions zorg er dan voor dat je Double Drawn haar koopt. DoubleDrawn haar is dik en vol aan de uiteindes maar ook aan het begin van het haar. Het proces dat nodig is om Dubbel geweven haar te creëren is uitgebreid en word zorgvuldig uitgevoerd. De kortere haren worden met de hand verwijderd en niet door een machine. Het resultaat? Dikker, voller en glanzend haar!

Koop Sams Hair en profiteer van deze voordelen:

  • 1. 14 dagen bedenktijd
  • 2. Extensions achteraf betalen
  • 3. 100% Tevredenheidsgarantie

PostNL verzorgt de gratis verzending clip in hair extensions. Daarnaast profiteer je van een vriendelijke en goed bereikbare klantenservice. Je kunt onze vriendelijke klantenservice bereiken middels verschillende social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Je kunt ook gebruik maken van het contact formulier. Wil je snel een antwoord op je vraag? Maak dan gebruik van de live chat functie. Je kunt de live chat activeren door rechtsonder in je scherm op de roze balk te klikken. Overtuigd? Profiteer van hoge korting en bestel vandaag je Clip in Hair van 220 gram.