Clip in Extensions 220Gram

Clip in Extensions 220Gram: Keuze uit 15 kleuren

Profiteer nu van de beste kwaliteit in combinatie met de laagste prijs. Deze clipon extensions wegen totaal 220G. Dit is ruim voldoende voor een volle haardos. Heb je van jezelf al erg dik haar? Probeer dan eens de clipin extensions 70 gram.

Clip in extensions Double Drawn

Je hebt vast wel eens gehoord van Double Drawn extensions. Maar weet je ook echt wat het inhoud en wat de verschillen zijn tussen Single en DOuble-Drawn extensions. Behalve het prijskaartje zijn er nog een aantal belangrijke verschillen. Wanneer je op zoek bent naar de meest gangbare extensions zorg er dan voor dat je Double Drawn haar koopt. Double-Drawn haar is dik en vol aan de uiteindes maar ook aan het begin van het haar.

Het proces dat nodig is om Dubbel geweven haar te creëren is vrij uitgebreid en word zorgvuldig uitgevoerd. De kortere haren worden allemaal met de hand verwijderd en niet door een machine. Het resultaat? Dikker, voller en glanzend haar!

Denk je dat je net niet genoeg clip in haar hebt om meer volume en of lengte te creëren? Probeer dan eens onze Clip in Hair extensions van een ander gewicht: 

140GRAM 120GRAM
350GRAM 160GRAM

Wanneer je gaat bestellen in de webwinkel van Sams Hair profiteer je in elk geval van de volgende voordelen:

  • 14 dagen bedenktijd
  • Extensions achteraf betalen
  • 100% Tevredenheidsgarantie

PostNL verzorgt de gratis verzending clip in hair extensions. Daarnaast profiteer je van een vriendelijke en goed bereikbare klantenservice

Overtuigd? Profiteer van bovenstaande voordelen en bestel vandaag je clip in hairextensions 220G nog met hoge korting.