Clip in Extensions 70Gram

Clip in extensions 70gram: Keuze uit 15 kleuren

Mooie haar stroken die je simpelweg door middel van clipjes in je eigen haar kunt bevestigen. Gratis en snelle verzending door PostNL. Achteraf betalen mogelijk middels Afterpay.

Wij zijn zeker van onze kwaliteit en daarom hebben wij besloten dat nieuwe klanten altijd mogen betalen middels Afterpay. Op deze manier kan je toch kennis maken met onze hoge kwaliteit op een laagdrempelige manier.

Profiteer van:

  • 14 bedenkdagen tijd
  • Clip in extensions human hair gratis verzonden 
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Goed bereikbare klantenservice

Bekijk ons gehele assortiment clip in hair extensions

Wil je graag meer volume aan je haar toevoegen? Dan heb je waarschijnlijk niet genoeg haar. Probeer dan eens de clip in extensions 120GRAM.

Klantenservice

Wanneer je voor de eerste keer deze vorm van haar verlenging koopt kan het best zijn dat je niet goed weet wat je moet kiezen. Samshair heeft daarom een zeer kundige maar bovenal klantvriendelijke klantenservice opgezet. Schroom niet hier gebruik van te maken.

Wij hebben meerdere haar stylisten welke graag voor je klaar staan zodat jij straks weet welk product het beste bij je past. Je kan onze haar specialisten bereiken middels de live chat functie rechtsonder in beeld.

Verzending & bezorging clip in hair extensions

Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel als mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending. Producten worden uitsluitend verzonden in luxe en duurzame verpakking met noppenfolie voor een optimale bescherming tijdens het transport.

Heb je nog vragen over onze Clip in extensions 70gram? Maak gebruik van de live chat rechts onderin het scherm. Wij vinden het erg belangrijk dat je voldoende informatie hebt over onze producten alvorens je een aankoop doet in onze webwinkel.

Natuurlijk heb je 14 dagen de tijd om het door jou bestelde product te bekijken maar wij vinden het veel leuker wanneer onze klanten meteen de juiste clip in hairextensions kopen.