sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Deze synthetische extensions vereisen weinig tot geen onderhoud en de kwaliteit zal zelfs niet worden beïnvloed door vocht of regen. Neem gerust een kijkje op deze pagina en profiteer van hoge korting.

Synthetische Clip in extensions

Synthetische clip in hair extensions gemaakt van hoogwaardig vezel

Synthetische clip in hair extensions zijn de eerste keuze voor veel vrouwen. Voordelen van clip in extensions van synthetisch haar:

  • Ze zijn betaalbaar
  • Weinig onderhoud
  • Ze gaan relatief lang mee

Synthetische clip in hair extensions van samshairextensions zijn gemaakt van de beste kwaliteit vezels. Je kunt deze haar verlenging in verschillende kleuren, gewicht en structuren aanschaffen. De setjes van 140 gram zijn momenteel erg populair

Synthetisch haar en kleurafstemming

Synthetisch haar kan niet worden geverfd, dus kleurafstemming is erg belangrijk tijdens het kopen van dit soort clip in hair. Mocht je advies willen met betrekking tot de kleur van deze extensions dan kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Synthetische clip-ins zijn mooi, goedkoop en snel aan te brengen. Clip in hair extensions van human hair zijn vele malen duurder. Anderzijds hebben extensions van human hair weer andere belangrijke voordelen.

Om te beslissen welk product het beste bij je past, moet je rekening houden met je eigen levensstijl in combinatie met je wensen en behoeftes. Tegelijkertijd is het handig dat je rekening houd met je budget.

Verzending & bezorging clip in hair extensions

Bestel nu en profiteer van hoge korting, Gratis verzending en 14 dagen bedenktijd. Voor vragen over onze synthetische Clip in Extensions kan je terecht bij de online chat rechtsonder in beeld.