CLIPIN EXTENSIONS BESTELLEN

Clipin extensions: De perfecte toevoeging voor meer volume

Kim Kardashian en zelfs Paris Hilton zweren erbij: Geen gedoe met losse haar stroken die één voor één bevestigd moeten worden maar twee, zeven, acht of tien stroken die je simpelweg door middel van clipjes in je eigen haar kunt bevestigen. Bij Samshairextensions kan je nu zelf je eigen set clip in extensions samenstellen.

Je kunt onze clipin extensions erg makkelijk in en uit doen en een bijkomend voordeel is dat de clip in hair extensions in de meeste gevallen stukken goedkoper zijn dan andere soorten hair extensions. Al onze haar extensions dus ook de clip-extensions zijn gemaakt van 100% Brazilian hair.

Clipin extensions de verschillen:

Setjes hair van 70Gram, 120Gram, 160Gram & 220Gram

Het enige verschil is het gewicht van de sets. Alle sets zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit. Als je van jezelf zeer fijn haar hebt en je graag lengte aan je haar wil toevoegen, dan zou een 120 gram set voldoende moeten zijn.

Maak eerst uw keuze M.B.T. het gewenste gewicht. Vervolgens kun je eenvoudig jou ideale set aanklikken en bekijken. 

Clipin extensions

Stel je bent tevreden met de uitstraling van je haar dan is onze 70 gram set clip on haar extensions perfect voor meer lengte en volume. Deze set is natuurlijk ook geschikt voor fijner haar. Bij twijfel raden wij aan vrijblijvend advies te vragen middels de live chat functie rechtsonder. 

Clipin extensions bestellen en achteraf betalen

Je kunt bij Samshairextensions gebruik maken van achteraf betalen middels Afterpay. Afterpay kan gebruikt worden voor orders met een orderwaarde tot 100,-Euro. Vervolgens ontvang je binnen 7 dagen het door jou bestelde product. LET OP: Je hebt 4 weken de tijd om de betaling aan Afterpay te voldoen.

Zijn clipin extensions nieuw voor jou?

Om je een beter beeld te geven over hoe je clip in haar kunt gebruiken hebben wij onderstaande video klaar gezet:                                                        

         

Multi tone kleuring clipin extensions 

De meeste hair producten van Samshairextensions zijn gemaakt met een multi-tone kleuring systeem, dit zorgt ervoor dat de extensions perfect blenden met het eigen haar, zelfs het eigen haarkleur iets verschilt. Onze clip ins zijn dubbel geweven voor meer volume! Veel aanbieders leveren standaard 70-120 gram aan. Meestal heb je hier net niet genoeg aan voor een mooie volle haar verlenging, let hier dus op!

Je eigen clipin extensions samenstellen

Sams hair bied nu de mogelijkheid om je eigen set samen te stellen. Zo heb je de mogelijkheid uit de volgende opties:

  • Haar structuur/Textuur: Afhankelijk van wat het beste bij je past. Heb je van jezelf slag of alleen krullen dan kan het zijn dat body wave het beste voor jou is.
  • Haar lengte: Heb je van jezelf heel kort haar dan is de kans groot dat je meer belang hebt bij een set met een minimale lengte van 16 inch. 16 inch is gelijk aan 40 centimeter.
  • Gewicht van het haar: Heb je van jezelf erg dun haar dan bieden wij de mogelijkheid om extra gewicht aan het haar toe te voegen. Zo weet je zeker dat je niet tekort komt voor een mooie volle bos haar.

Clip in hair - (120 gram)
Perfect voor vrouwen met dun tot normaal haar. Met deze 10-delige set heb je genoeg haar om je hele hoofd te bedekken. De clipjes bevatten bovendien een siliconen strip zodat het haar niet beschadigd raakt. Geniet zo van je eigen mooie volle haardos!

Clip in hair - (160 gram)
Geschikt voor dun tot normaal haar en zelfs dik haar. Met deze 10-delige set heb je genoeg haar om je hele hoofd te bedekken. De clipjes bevatten bovendien een siliconen strip zodat het haar niet beschadigd raakt. Geniet met deze set van een mooie volle haardos!

Clip in hair - (220 gram)
Deze Clip in hair set is geschikt voor vrouwen met dun, normaal of  dik haar. Met deze 10-delige set heb je genoeg haar om je hele hoofd te bedekken. De clipjes bevatten bovendien een siliconen strip zodat het haar niet beschadigd raakt. Geniet zo van je eigen mooie volle haardos!

Weet je niet goed welke structuur, haar lengte of gewicht nu het beste bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze gecertificeerde en erkende haar specialisten. Je vertelt simpelweg je behoefte en doelstellingen aan onze haar stylisten zodat zij jou van advies op maat kunnen voorzien. Je kunt hier natuurlijk geheel kosteloos gebruik van maken. Je kunt maatwerk advies aanvragen middels de live chat functie op onze webwinkel. Je ziet hem live rechts onder in je scherm.

 Hairextensions 100% Human Remy Haar
clip in haar extensions

Dit weavehaar is gemaakt van 100% Remy Human Hair. Dit haar heeft een gemiddelde levensduur van 4 tot 12 maanden, afhankelijk hoe goed je het haar verzorgt. Het is mogelijk de hairextensions te verven, stijlen, wassen en krullen, net zoals je eigen haar.

Dubbel geweven Clipin extensions

Double Drawn haar heeft altijd een hogere prijs dan Single Drawn haar.
Double-Drawn hair bestaat uitsluitend uit haar dat precies dezelfde lengte heeft. De punten van het haar zijn van boven net zo vol als van onderen.

Het proces dat nodig is om Dubbel geweven haar te creëren is vrij uitgebreid en word zorgvuldig uitgevoerd. De kortere haren worden allemaal met de hand verwijderd en niet door een machine. Het resultaat? Dikker, voller en glanzend haar! 

Verzending en levering clip-in extensions

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel als mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending.

Stel het product is niet op voorraad of het gaat om een maatwerk product dan word dit altijd op de betreffende productpagina aangegeven. Op de productpagina's staan altijd maximale levertijden vermeld.

Mocht er een reden zijn waarom we de vermelde levertijd niet halen dan word je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht.

Heb je nog vragen over onze populaire extensions? Neem dan contact op middels de live chat functionaliteit rechts onderin in beeld. Je kunt ook het contact formulier invullen of je kunt in gesprek gaan met onze vriendelijke klantenservice via Facebook.