Clip in Extensions 160Gram

Clip in Extensions 160Gram: Keuze uit 30 kleuren

Human hair Clip in Extensions 160G nu scherp geprijsd. Dit in combinatie met de hoge kwaliteit maakt het zo aantrekkelijk voor klanten om bij ons te blijven bestellen. Wij garanderen kwaliteit op ons gehele online assortiment.

Set clip in haar extensions van 160 gram

Deze set clip in hair extensions human hair van 160 gram is ruim voldoende voor een volle bos haar. Wil je nog meer volume toevoegen dan adviseren wij de setjes van 220 gram. Wanneer je minder geld hebt te besteden dan adviseren wij de setjes clip in haar 220 gram.

Clip in hairextensions human hair kopen en achteraf betalen

Je kunt onze producten nu bestellen en 2 weken later na ontvangst betalen met Afterpay. Wij hebben deze betaalmethode toegevoegd aan onze webshop omdat wij nieuwe klanten graag op een laagdrempelige manier kennis willen laten maken met onze producten. Zo kun je alvast van onze hoge kwaliteit genieten voordat je ook maar een euro kwijt bent.

Wij hanteren 100% Tevredenheidsgarantie. Dit betekend dat wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij een positieve ervaring aan onze 160G clipon extensions overhoud.