sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Dik haar voor en nadelen

 

De voor en nadelen van dik haar

In dit artikel vind je de voor en nadelen van het hebben van lang dik haar.

Constant herinnerd worden aan het feit dat je dik haar hebt. Opmerkingen zoals: Ow mijn god wat heb jij dik haar zeg. Als ik jou was zou ik dat laten verdunnen. Of: Serieus! Heb je echt zulk dik haar?

Een goed antwoord zou zijn: Ow bedankt ik had het nog niet gemerkt.

Haren kammen en klitten voorkomen

Jij en je dikke haar. Een haat liefde verhouding kan je gerust zeggen. Leven met dik haar betekend dat je dagen gevuld zijn met haren kammen en klitten voorkomen.

Ondanks het feit dat je een gruwelijke hekel hebt aan je haren kammen ben je aan het eind van de dag toch stiekem blij dat je dik haar hebt in plaats van dun.

Deze informatie is ook toepasbaar op dik, krullend kroeshaar en op onze hairextensions, deze zijn namelijk gemaakt van Real Virgin Hair en kunnen daarom het beste als natuurlijk haar behandeld worden.

2 voordelen van dik haar 

1. Dik haar is mooi!

2. Dik haar is makkelijk te vlechten

2 nadelen van dik haar

1. Dikke haren blijven langer nat dan dunne haren

2. Als je dik haar hebt en lijd aan haarverlies dan vallen de haren eerder op wanneer je ze achterlaat in de douche of op de vloer

Voordeel: Makkelijk je dikke haar kunnen vlechten

Je haren vlechten kan de ideale manier zijn om een keer wat anders te doen met je haar. Erg fijn wanneer je haar lekker gevlochten is want nu hoef je jou dikke haar een keertje niet te kammen.

Voordeel: Je ziet er prachtig uit met dik haar

Ondanks alle stress en inspanning wat je krijgt door het hebben van dik haar blijf je toch van je haar houden. Je zou jezelf niet zijn zonder je dikke mooie haar. Dik haar geeft een prachtige elegante en krachtige uitstraling. Natuurlijk zijn er ook manieren om je haar dikker en voller te maken bijvoorbeeld door het dragen van hair extensions.

Nadeel: Dikke haar in de douche en op de vloer

Iedere vrouw verliest haar. Dit kan in de douche of op de vloer van je woonkamer zijn. Dunne haren vallen minder op maar dik haar zie je werkelijk waar overal wanneer het eenmaal uit je hoofd is gevallen.

Voordeel: Geen kale plekken meer op je hoofd. Ook niet in de toekomst. Dit heeft te maken met de dikte van het haar. Jammer dat je door dik haar ook geen grijs haar kan krijgen. Hier ontkom je helaas niet aan.

Nadeel: Haar wat lang nat blijft

Nat haar. De vijand van iedere vrouw. Maar helaas hier ontkom je ook niet aan. Dik haar blijft langer nat dan dun haar. Natuurlijk zijn er manier om ervoor te zorgen dat je haar sneller droogt maar je blijft hier toch last van hebben.

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice!

Heb je vragen over dit artikel of over onze producten? Je kunt gemakkelijk in contact komen met onze gecertificeerde en erkende haar stylisten middels de live chat functie rechts onder in beeld.

Geschreven door Samshairextensions.
Afhaallocatie:
Ceintuurbaan 131HS
1072 GA, Amsterdam
Nederland