sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

flip in hair

Flip in hair extensions voordelen

  • Snel en makkelijk te bevestigen
  • Makkelijk te verwijderen
  • 99,9% onzichtbaar
  • Niks nodig om het haar te bevestigen
  • Beschadigd je haar niet 100% veilig
  • Ook verkrijgbaar in goedkopere synthetische variant

Ben je nog niet bekend met SamsHairextensions? Dan is het vandaag jou geluksdag. Nieuwe klanten profiteren namelijk van een speciale korting. Deze korting kan via de chat opvragen. De chat kan je rechts onder in beeld activeren.

Online assortiment Flip in haar

Je kunt onze producten op verschillende partner websites vinden. Denk hierbij aan de wel bekende Bol.com of de super moderne app Wish. Zit je veel op Facebook? Bezoek dan onze Facebook webwinkel. Natuurlijk mag je ook bestellen hier in onze eigen webwinkel.

Je kunt in de webwinkel van Samshairextensions Flipin hair bestellen en achteraf betalen middels Afterpay. Zoals je ziet genoeg opties. Het is maar net waar jij je goed bij voelt.

Vragen? Stel ze middels de live chat rechts onder in beeld.

Zacht en comfortabel materiaal 

Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat je het draadje tegen je hoofdhuid aan voelt schuren omdit het doorzichtbare koortje van zacht en comfortabel materiaal is gemaakt. Wanneer je Flip in haar draagt zal je na een tijd niet eens meer merken dat je gebruik maakt van een haar verlenging.

Optimaal gebruiksgemak

Flip in extensions zijn makkelijk te gebruiken. Je kan het haar bevestigen door middel van een transparant draadje. Dit doorzichtige draadje is van de hoogste kwaliteit en is volledig onzichtbaar tijdens het dragen.

Of het nu voor in de avond is of voor overdag. Probeer Sams Flip in hair vandaag nog. Het zal je uiterlijk in een mum van tijd veranderen.

Flip in hair 100% Human

Dit top product van Samshairextensions is een zeer populaire en briljante haar verlenging. Flip in hair extensions bieden een innovatieve mogelijkheid voor het verlengen of verdikken van het haar. En dit zonder enige vorm van beschadiging van eigen haar of hoofdhuid. In tegenstelling tot clip in extensions heb je geen clipjes nodig om het haar te bevestigen.

Het is de bedoeling dat je een laag van je haar over het draadje haalt zodat je direct meer volume en lengte creëert.