Synthetische Flip in Extensions

Vrijwel alle vrouwen hebben er wel van gehoord; – Extensions met een draadje oftewel wire hair, flip in hair, secret of halo extensions –Bij ons bekend als synthetische flip in extensions. Bekijk ook onze Human Hair Flip in hair Extensions.
Lees meer

Synthetische Flip in Extensions kopen?

Deze synthetische flip in extensions zijn voor veel vrouwen meer dan genoeg om een mooie volle bos haar te maken. Met deze innovatieve haar verlenging kun je het ultieme uiterlijk creëren.
Synthetische flip in hair extensions bieden een unieke en innovatieve kans om langer en dikker haar te krijgen in slechts enkele minuten.

Wil je flip in haar voor dagelijks gebruik? Probeer dan onze originele Flipin haar extensions. Orginele flipin-extensions zijn vervaardigd van hoge kwaliteit Human Hairextensions en kunnen afhankelijk van de verzorging tot twee jaar meegaan.

Verkrijgbaar in 24inch / 60cm. Gewicht 100 gram

  • Synthetische flip in hair extensions zijn erg eenvoudig in gebruik
  • Synthetische flip in hair extensions creëren direct meer volume en verlenging
  • Wij bieden de beste kwaliteit die er verkrijgbaar is op het terrein van synthetisch flip in hair!

Flipin Extensions zijn bekend om het gebruiksvriendelijke en onzichtbare draadje. In plaats van clipjes, weave of andere haarverlenging manieren gebruik je alleen een wire voor het bevestigen van haar.

Effect Flipin hairextensions:
Deze methode van haar verlenging is 100% veilig. Ze voegen onmiddellijk lengte en volume toe aan het haar.
Synthetische flip extensions zijn stijvol, comfortabel en goedkoop! Ja je leest het goed. Samshairextensions.nl bied synthetisch haar aan tegen zeer lage prijzen.

Heb je vol en dik haar kies dan flip extensions van human hair. Wanneer je erg dik haar hebt kies dan een flipin set van minimaal 85 gram. Wanneer je haar koopt dat veel dunner is dan je eigen haar dan krijg je niet het gewenste effect. De kans is groot dat dat er meerdere plukken haar onder je eigen haar uitkomen en dat wil je natuurlijk niet. Haar verlenging staat het mooist wanneer de overgang niet zichtbaar is.

Ik heb erg dun haar, Welke flipin set past het beste bij mij?
Als je dun haar hebt dan kan je in feite meerdere flipin setjes gebruiken. Flip in hair van 100% human hair raden we af omdat deze erg dik zijn. Haar verlenging staat niet heel mooi als de flipin-extensions dikker zijn dan je eigen haar.

Flip in extensions goedkoop kopen
Synthetische flip extensions zijn het voordeligst, ideaal voor verschillende feestjes zoals carnaval en matig gebruik. Je kunt deze extensions nu zeer voordelig aanschaffen in onze webwinkel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »