sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Goedkope Clip in Extensions Online Bestellen

Alles over het kopen van hair extensions voor vrouwen en alles wat een vrouw moet weten voor het online kopen van een product.

Voor de fashion woman: Goedkope clip in extensions online bestellen

Goedkope Clip in Extensions Online Bestellen met korting? Ontdek onze aantrekkelijke prijzen vandaag nog. Onze webwinkel is speciaal voor vrouwen. Ontstaan door een specifieke behoefte bij vrouwen die iets meer willen dan enkel en alleen een verzorgd en leuk ogend uiterlijk. Onze webwinkel is voornamelijk gericht op de fashion vrouw. Vrouwen kunnen op het gebied van de hairextension en fashion altijd bij ons terecht. Onze webwinkel is erg succesvol en is gestart begin 2016. Heb je nog nooit eerder gehoord van Sams Hairextension en wil je voor het eerst een online aankoop doen in onze webwinkel? Vraag dan middels de live chat rechtsonder in je scherm een korting-code ter waarde van 50,-Euro. De code is toe te passen op het gehele online assortiment en is alleen geldig voor orders met een minimale waarde van 100,-Euro. 

Goedkope clip in hair extensions bestellen voor gezondheid

Wat dacht je toen je de titel van deze alinea las? Vreemd he? Ik zal het uitleggen. Veel vrouwen zijn onzeker wanneer het gaat om hun uiterlijk. Ontzettend veel vrouwen besteden meer dan 2 uur per dag aan hun uiterlijke verzorging. Wil je op een natuurlijke en gebruiksvriendelijke manier je haren verlengen? Kies dan voor Brazilian hair extensions. Haren die uit Brazilië komen zijn vaak beter van kwaliteit en zijn erg gebruiksvriendelijk. Het haar glanst meer en is vele malen zachter dan haar uit andere landen.

Haar extensions bij ziekte

Wanneer je net een chemo achter de rug hebt dan is dit in de eerste instantie niet bevorderlijk voor je uiterlijk. Wanneer je ziek bent is het extra belangrijk om meer over de herkomst van je hairextensions te weten. Met name haaruitval is een nare bijkomstigheid als je erg ziek bent geweest. Sams Hair bied uitkomst voor deze situatie. Mocht je dit lezen nadat je net een behandeling hebt gehad neem dan even contact op middels de live chat functie rechtsonder in beeld. Onze vriendelijke klantenservice heeft namelijk een verassing voor je.

Clipin extensions kopen en online bestellen

Clipin extensions kopen doe je voor meer gemak. Je kan vliegensvlug je uiterlijk een zichtbare en positieve verandering geven. Haar is bevestigd aan clipjes waardoor je deze haar verlenging alleen maar hoeft vast te klikken aan je eigen haar. De setjes van 70 gram zijn momenteel het populairst. Een setje clip in hairextensions van 70 gram zijn natuurlijk lang niet voldoende om een volle haardos te creëren wanneer je van jezelf heel weinig haar hebt. Wanneer je zelf dik haar hebt en je wil toch een beetje volume en of lengte toevoegen dan past dit gewicht perfect bij jou. Bestel vandaag nog je nieuwe clip in extensions in de webwinkel van Sams Hair. Je profiteert gegarandeerd van de laagste prijs en je besteld met 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekend dat onze vriendelijke klantenservice er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent met je aankoop. Je hebt altijd 14 dagen de tijd om onze producten te bekijken en eventueel retour te sturen. Tevens heb je nu de mogelijkheid om achteraf te betalen middels Afterpay.  Wij vinden het erg belangrijk dat nieuwe en bestaande klanten goed geïnformeerd zijn voordat zij een aankoop doen in onze webwinkel.

Klantenservice webwinkel Sams Hair extensions bestellen

Wanneer je iets besteld en erachter komt dat het artikel toch niet zo goed aansluit bij je behoeftes dan is dit erg vervelend. Natuurlijk kan je dan gebruik maken van ons retourbeleid maar het duurt dan des te langer voordat je echt je haar kan verlengen. Wij houden onze klanten graag tevreden en hebben er daarom voor gezorgd dat onze vriendelijke klantenservice middels verschillende platformen te bereiken is. Je kunt ze bereiken via verschillende social media platformen zoals Twitter, Linkedin, Pinterest en Facebook. Heb je nog vragen over haarextensions? Stel deze dan via de live chat functie rechts onder in beeld. Je kan op deze manier direct in contact komen met onze gecertificeerde en erkende haar specialisten. Kies voor Goedkope clip in extensions kopen bij Sams Hair extensions en profiteer van de laagste prijs. Op veel van onze artikelen bieden we de laagste prijsgarantie. Dit wil zeggen dat wanneer je ergens anders bijvoorbeeld bij onze concurrent hetzelfde product vind kan je dit laten weten middels onze vriendelijke klantenservice. Wanneer het betreffende product identiek is aan die van ons dan zullen wij direct in actie komen door de prijs van het product zo in prijs te verlagen zodat jij zeker bent van de beste prijs kwaliteit verhouding.

Waarom zijn onze haar extensions zo goedkoop?

Onze haar extensions zijn zo goedkoop omdat wij het hele import proces volledig zelf regelen. Onze gecertificeerde en erkende haar specialisten reizen naar alle landen van de wereld zodat zij de allerbeste haren kunnen sorteren. Wanneer het sorteer proces geregeld is dan gaan de haren vrijwel direct naar onze fabrieken in Nederland. Hier worden de haren vaak Double drawn gesorteerd. Vervolgens worden de haren klaar gemaakt voor de verkoop in onze fysieke winkels en ook voor onze webwinkel. Doordat we op deze manier werken zijn we in staat enorme kortingen door te berekenen naar onze klanten. Het komt ook geregeld voor dat wij een donatie doen aan meerdere goede doelen.