Goedkope Pruiken

Je vind hier goedkope dames pruiken in alle kleuren en maten. Zowel synthetisch als echt mensenhaar. Vind Hier Pruiken voor lage prijzen! Koop Je Pruiken Online & Bespaar.
Lees meer

Goedkope Pruiken makkelijk in gebruik

Het grote voordeel van onze goedkope pruiken is dat aan de binnenzijde een antislipmethode is aangebracht, die door de warmte van uw hoofdhuid in werking treedt. Dus de pruik blijft perfect op zijn plaats zitten. Afwaaien of verschuiven is onmogelijk. De pruiken van Sams hairextensions zijn voorzien van een transparante bovenkant, zodat wanneer het haar open waait je de hoofdhuid ziet, zoals dat van nature ook het geval is.

Pruiken met blond, zwart of bruin haar

Feestpruiken veranderen je uiterlijk meteen, denk aan pruiken van body wave, lang blond haar tot schouderlengte, of aan een super grote roze afro-pruik voor clowns. Ga je naar een pink feestje, dan heb je de keuze uit een leuke roze pruik, ga je naar een vrijgezellenfeestje kies dan voor een authentieke feestpruik. We hebben dames pruiken voor een nieuwerwetse look, sexy look of een ouderwets uiterlijk.

Goedkope Synthetische pruiken 

De pruiken van Samshairextensions zijn gemaakt van hoogwaardig hittebestendig vezel

Een voordeel van synthetisch haar kan zijn dat je zelf weinig hoeft te doen in onderhoud en styling. Als je behoorlijk ziek bent kan onderhoud een flinke belasting  zijn, en kies je voor gemak.  

Zin om een keer wat anders te proberen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment synthetische clipin extensions. Dit is goedkoop kwalitatief haar en zeer makkelijk in gebruik. Je kunt met clip in hair extensions in een mum van tijd meer volume of lengte toevoegen aan eigen haar.

Goedkope pruiken kopen van echt haar of synthetisch haar?

Bij aanschaf van een pruik online moet er vooral naar de algemene dagelijkse levensomstandigheden gekeken worden van betrokkene, alvorens tot aanschaf wordt overgegaan. Hoe actief is iemand? De sociale omgang maar ook de psychische impact van het haarverlies spelen daarbij een rol.

Een voordeel van echt haar kan zijn bij chronische ziekte dat je het permanent kunt dragen, dus mee kunt slapen en zwemmen bijvoorbeeld.

Wat zijn de nadelen van pruiken van echt haar t.o.v. pruiken van synthetisch haar?

De nadelen van echt haar kan de kwaliteit van het haar zijn. Tegenwoordig wordt er overal echt haar aangeboden, echter de prijzen en kwaliteitsverschillen zijn zeer groot. De klant moet daar in feite ook goed op doorvragen, en de pruik specialist moet goede voorlichting geven over de haar verschillen en wat kunnen laten zien. Meer informatie over dit proces vind je op de pagina pruik verzorging en styling tips.

Een veel gestelde vraag

Hoe lang gaat een goedkope pruik eigenlijk mee? Het antwoord op deze vraag is altijd hetzelfde: het hangt namelijk helemaal af van de manier waarop je met je pruik omgaat en hoe je deze verzorgd. Hoe je hem opbergt, hoe vaak je hem borstelt en wast etc.

Mocht je andere vragen hebben over onze pruiken dan kun je vrijblijvend advies krijgen via de live chat rechts onderin

Wil je meer kwaliteit? Bekijk dan ons aanbod lace wigs

Onze duurzame lace wigs zijn gemaakt van 100% Brazilian hair. Braziliaans haar is momenteel erg populair. Verzending is gratis en zal verzorgd worden door PostNL. Je hebt altijd 2 weken de tijd om het product te bekijken en eventueel de bestelde goedkope pruiken retour te sturen.