sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

dunner wordend haar

Dunner wordend haar

Help! Mijn haar wordt dunner! Haarverlies treft mensen op verschillende leeftijden om diverse redenen.

Veel voorkomende oorzaken

Ziekte

Stress

Slechte gewoonten

Ongezonde voeding

Medische aandoeningen

Verandering in hormonen

Genetische aanleg

Waar of onwaar 3 veelgehoorde mythes over haarverlies 

Er is een schat aan informatie beschikbaar op het internet over onderwerpen zoals dunner wordend haar, haargroei, haaruitvalkuren en dergelijke. Laten we een moment nemen om enkele belangrijke mythes over haarverlies te verduidelijken.

 1. Waar /niet waar: Haaruitval is erfelijk: Dit is waar! Haarverlies kan erfelijk zijn. Erfelijk haarverlies wordt androgenetische alopecia genoemd, of voor mannen, mannelijke patroon kaalheid en voor vrouwen, vrouwelijke patroon kaalheid.
 2. Waar /niet waar: Shampoo veroorzaakt haaruitval: Dit is waar! Veel mensen hebben de neiging om te denken dat shampoo haarverlies kan veroorzaken, omdat ons haar vaak onder de douche valt en het lijkt alsof er meer haar uitvalt dan normaal. Dit is niet de reden. Maar het is wel waar dat sommige shampoos je haar ongezond kunnen maken, en dat deze shampoos ervoor kunnen zorgen dat je haar dunner word of zelfs uitvalt.
 3. Waar /niet waar: Het dragen van hoeden of petten kan haaruitval veroorzaken: Dit is niet waar! Hoeden, mutsen en dergelijke veroorzaken geen haaruitval.

Vroegtijdig haarverlies bij vrouwen

Als je last hebt van irritatie op de hoofdhuid en een rode verkleuring of kleine kale plekken op je hoofdhuid ziet verschijnen, ga dan onmiddellijk naar de arts zodat deze je persoonlijke situatie kan laten beoordelen.

Het zien van één van deze symptomen kan ernstige problemen veroorzaken, vooral op jonge leeftijd. Het probleem bagatelliseren draagt niet bij aan de oplossing. Sterker nog het probleem word hierdoor alleen uitgesteld waardoor je uiteindelijk met een veel groter probleem zoals permanent haarverlies komt te zitten. Besef goed dat er veel oplossingen zijn zolang je maar vroegtijdig ingrijpt.

kies een setje

Ook cosmetische procedures zoals bleken of permanente haarverwijdering kunnen de oorzaak zijn van dunner wordend haar.

Goedkope pruiken of dure lace wigs kunnen alleen meehelpen om haar verlies te verbloemen. 

De beste manier om ervoor te zorgen dat je meer lengte en volume aan je eigen haar kunt toevoegen zonder dat jij je haar beschadigd zijn flip in hair extensions. Deze relatief nieuwe manier van haarverlenging is 100% schadeloos.

Mocht je om wat voor reden dan ook geen gebruik maken van flip in extensions, kies dan altijd voor het laten zetten van traditionele hairextensions. 

Wanneer krijg je last van dunner haar?

Veel mensen gaan ervan uit dat haarverlies een probleem is dat vooral oudere mannen en oudere vrouwen treft. Natuurlijk is het waar dat wanneer je ouder word je haargroeisnelheid af neemt maar in principe kan dunner haar mannen en vrouwen beïnvloeden van elke leeftijd.

Dunner wordend haar, haaruitval en andere haar gerelateerde problemen kunnen zelfs van invloed zijn op tieners. Wanneer je zelf een dikke volle bos haar hebt, kan je je waarschijnlijk niet voorstellen hoe het is om op jonge leeftijd tijdens de middelbare school haren te verliezen. Het idee alleen al dat je ouder word als mens is al ontmoedigend genoeg.

Tips droog haar

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Onderzoek haarverlies bij mannen en vrouwen

Volgens onderzoek zal naar schatting 40% van de mannen merkbaar haarverlies hebben op de leeftijd van 35 jaar, en naar schatting 40% van de vrouwen zal zichtbaar haarverlies hebben tegen de tijd dat ze 40 jaar oud zijn.

Hoewel haarverlies op jonge leeftijd alarmerend kan zijn, is het belangrijk om te onthouden dat wanneer dit probleem vroeg word geconstateerd het stukken makkelijker is om vroegtijdig haarverlies te behandelen.

Vroegtijdige diagnostiek en consultatie bij haaruitval

De oplossing kan zo simpel zijn als een kleine aanpassing in een dieet of het kan deel uitmaken van een groter gezondheidsprobleem. Hoe dan ook, het vroeg identificeren van het probleem is cruciaal bij het bestrijden van haaruitval.

Extensions als oplossing tegen haaruitval

Wanneer men zoekt naar oplossing tegen dunner wordend haar denk je toch al gauw aan clip in extensions. Let op: Dit is bij 90% van de gevallen niet de beste oplossing. Door de clipjes kan het zijn dat je natuurlijke haar beschadigd.

Haarverzorging bij haar wat dunner word

Ontdek hoe je beter voor je haar kunt zorgen en kom erachter waar je op moet letten bij vroegtijdig haarverlies. De feiten verzamelen en preventieve maatregelen nemen zodat je toekomstige schade kunt beperken is natuurlijk erg belangrijk.

Bewust zijn van de gezondheid van je haar en het groeipatroon is de eerste stap om haaruitval tegen te gaan. Stel jezelf de vraag: zijn er meer strengen haar uit je haarborstel komen vallen dan normaal? Zitten er grote hoeveelheden haar op je kussen als je ‘s ochtends wakker wordt?

haarverlies
Tips droog haar
Tips droog haar

 

Oorzaken droog haar

Droog haar kan verscheidene redenen hebben. Zo zijn er legio vrouwen die te kampen hebben met droog haar. De temperatuur heeft een behoorlijk effect op de conditie van het haar. Ook de zon, chloor en de zee kunnen het haar enorm uitdrogen, daarom is droog haar een veel voorkomend probleem in de zomer.

advies over oorzaken droog haar

Droog haar herkennen
1. Statisch haar
2. Snel brekend haar
3. Gespleten haarpunten
4. Last van warrig klittig haar

Tips droog haar

Wat veel vrouwen fout doen, is hun haren wassen met te heet water.

Heb jij last van droge haren? Stop dan met het gebruik van heet water!

Ook door het haar te veel te bewerken met een föhn, krultang en stijltang is gevaarlijk voor het haar. Deze stijling tools geven te veel veel hitte af, dus probeer altijd de warmte standen zo laag te zetten en gebruik altijd een heat bescherming spray voordat je begint met de behandeling.

haren koud spoelen

Droge haren Wassen

Spoel het haar af met lauw tot koud water. Het zal ongetwijfeld wennen zijn maar je bent op deze manier in ieder geval van je droge haren af.

De beste haarverzorging

Probeer advies te krijgen van een erkende stylist over welke artikelen het beste bij je haar passen. Probeer nuttige shampoos en conditioners te verbruiken. Gebruik ook gelijkmatig een voedend serum.

Haar verzorging bij droog haar

 • Drink genoeg water
 • Gebruik bij voorkeur een satijnen sjaaltje
 • Laat droge punten op tijd bij knippen (5-6 weken)
 • Gebruik satijnen beddengoed dit helpt tegen wrijving
 • Draag wanneer je gaat slapen geen vlecht of strakke staart
 • Neem regelmatig een hoofdmassage! Dit werkt stimulerend voor de talgproductie
 • Gebruik bij voorkeur een borstel zonder bolletjes aan het einde van de pinnetjes. Je kunt het beste een speciale borstel met natuurlijk haar gebruiken.

haarverzorging voor je haar

Haar met krullen

Vrouwen met dik krullend/kroezend haar kunnen vaker last hebben van droog haar. Zorg altijd voor een goede hydratering. Laat je mooie bos krullen voor zover mogelijk op een natuurlijke manier opdrogen. Probeer zo veel als mogelijk kunstmatige hitte te vermijden. Kokosolie is een perfecte remedie tegen droog haar en droge krullen.

Satijnen beddengoed

Waarschijnlijk heb je het wel eens gehoord, en ja het werkt! In plaats van op katoenen beddengoed te slapen wat erg ruw is kan je beter satijnen beddengoed aanschaffen.

haaruitval

TIPS

TIPS DROOG HAAR

TIPS KROESHAAR

TIPS DUNNER WORDEND HAAR

Heeft haaruitval tijdens de zwangerschap permanente gevolgen?

Haarverlies tijdens de zwangerschap is gelukkig niet ernstig genoeg om kale plekken of permanent haarverlies te veroorzaken en zal binnen 3-4 maanden na de bevalling beginnen af ​​te nemen. Als je denkt dat je toch te veel haren verliest terwijl je zwanger bent, kan dit duiden op een vitamine- of mineralentekort.

Haaruitval tijdens de zwangerschap

Wanneer is de hevigste haarverlies periode

Je verliest de meeste haren ongeveer twee en halve maand na de bevalling plaats. De toename van hormonen tijdens de zwangerschap zorgt ervoor dat je je haar niet kwijt raakt maar dat je juist dikker haar krijgt.

Na de bevalling keren de hormonen terug naar het normale niveau, waardoor het haar kan uitvallen en terugkeren naar de normale haargroeicyclus. Normaal haarverlies uit de haarcyclus dat tijdens de zwangerschap werd uitgesteld, kan nu in één keer uitvallen.

Kan haarverlies iets te maken hebben met reproductieve gezondheidsproblemen? 

Haarverlies kan worden veroorzaakt door alles wat een verandering in de balans van oestrogeen hormoon in je systeem veroorzaakt.

Haaruitval kan ook het gevolg zijn van andere factoren zoals:

 • Abortus
 • Hormonale onbalans
 • Miskraam of doodgeboorte
 • Stoppen met anticonceptie pillen of andere anticonceptiemethoden

De positieve gevolgen voor je haren tijdens een zwangerschap
Tijdens de zwangerschap is er een toename van het niveau van oestrogeenhormonen. Oestrogeen zorgt ervoor dat het haar in de groeifase blijft en stimuleert de groei van je haar. Terwijl je zwanger bent, zou je een volle, luxueuze haardos mogen verwachten.

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om gezonder haar te krijgen en / of haarverlies te verminderen tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Tips haarverzorging tijdens de zwangerschap en na de bevalling

 • Je hormonale balans herstellen
 • Eet veel fruit en groente die antioxidanten bevatten
 • Gebruik shampoos en speciale conditioners die gezond zijn voor je haar
 • Vermijd vlechten, knotjes of andere kapsels die aan je haar kunnen trekken
 • Als je een haardroger wilt gebruiken, gebruik dan in elk geval de laagste stand met de minste warmte
 • Haar is kwetsbaar als het nat is, dus ga je haar niet kammen wanneer je net onder de douche vandaan komt

Vul je eet patroon aan met deze 4 voedingsstoffen:

 1. Biotine
 2. Vitamine B
 3. Vitamine C
 4. Vitamine E

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze deskundige en vriendelijke klantenservice. Je kunt het makkelijkst contact opnemen door de live chat rechts onder in beeld te gebruiken.

Haar krullen met een krultang

Haar krullen met een krultang

Lees meer over mooie, sterke en langdurige krullen maken met een stijltang.

Wil je graag krullen?

Gebruik styling producten waardoor je de krullen langer vasthoudt. Breng bijvoorbeeld een klein beetje mousse aan voordat je je haar droogt, of spray haarlak voor, tijdens en na het krullen. Dit geeft je haar een ruwere textuur die ervoor zorgt dat je krullen langer in blijven.

Kam je haar goed door voordat je begint met krullen. Heb je van jezelf een beetje dik of kroezig haar? Dan werkt een tangle teezer erg fijn. Je kunt hiermee makkelijk klitten uitkammen zonder dat het pijn doet.

krultang

Langdurige krullen maken met een krultang

Misschien dat je al geruime tijd nadenkt om je kapsel te verrijken met een mooie volle bos krullen. Waarschijnlijk denk je dat het maken van goede krullen maximaal 30 minuten in blijven voordat je haar weer stijl word.

Wist je dat je dit zelf in de hand hebt? Het zit hem namelijk in de styling producten welke je gebruikt om je haar te stijlen. Zodra je overstapt op betere en professionele kwaliteit tools, kom je er al gauw achter dat het probleem niet in je haar zit. Het zit namelijk in het ijzer!

Heb je van jezelf al krullen of heb je dik haar dan adviseren we om je krultang in in te stellen op een temperatuur van 90 tot maximaal 150 tot 200 graden om de optimale krul te bereiken. Heb je dun en broos haar? Dan kan je de temperatuur beter onder de 90 graden houden.

Bekijk video: Krullen maken zonder krultang

Creëer krullen bij jezelf: Kane and Pia SamsHairextensions.nl

Een krultang kopen met de juiste diameter

Verder is de maat/diameter van de krultang erg belangrijk. Veel vrouwen denken dat een grote krultang mooiere, grotere en betere krullen maakt. Wij hebben het tegenovergestelde geconstateerd. Met een medium tot kleine krultang maak je vaak de mooiste krullen.

 • Bij stevige, kleinere krullen = Kleine diameter = Vaak kleiner dan 2.5 cm (1 inch )
 • Bij gewone krullen = Normale diameter = Gemiddeld 2.5 cm (1 inch )
 • Bij grove krullen of slag = Grote diameter = Gemiddeld groter dan 2.5 cm. Je krullen gaan langer mee maar zien er ook nog eens stukken beter uit.

Veel voorkomende fouten bij het gebruik van een krultang

De verkeerde temperatuur toepassen is een veel voorkomende fout. Zorg er allereerst voor dat je een krultang gebruikt waarmee je zelf de temperatuur kunt bepalen. En let op dat je het haar niet langer dan een paar seconde verhit.

Dit is een veelvoorkomende fout voornamelijk gemaakt door beginners. Voor een natuurlijk effect krul je de haarlokken rond je gezicht van je gezicht af.

Draai je de tang naar boven nadat je de onderkant van je haar hebt vastgemaakt in de tang? Dan beschadig je de uiteindes van je haar. Voor een natuurlijk effect kun je het beter andersom doen.

Zorg dat je een gedeelte van je haar om de krultang heen draait. Hoe platter je het haar om de tang wikkelt hoe klassieker de pijpenkrul.

Verwijder het klepje voorzichtig van de krultang of koop net als de meeste professionals een krultang zonder klep.

Voorkom pluishaar en geef je haar de tijd om af te koelen.

GOEDKOOP IS DUURKOOP

Je kent de uitspraak vast wel. Professionele tools zijn duurder, maar ze beschadigen je haar minder dan goedkope styling producten, ze worden beter, veiliger en sneller warm (zodat je korter warmte gebruikt). Een krultang van goede kwaliteit gaat heel lang mee. 

vitamines voor gezond haar

Als je gezond, glanzend haar wilt, moet je beginnen met het aanpassen van je voeding, adviseert onze voedingsdeskundige. Ontdek de top 5 beste vitamines tegen haaruitval en leer meer over Ijzerrijke voedingsmiddelen.

Tip: kies ijzerhoudend voedsel zoals:

Vitamine tegen haar-uitval:

Je haar heeft vitamine A nodig om gehydrateerd te blijven en te groeien. Goede voedselbronnen zijn zoete aardappelen, wortels, spinazie en boerenkool.

B-vitaminen vervoeren zuurstof en voedingsstoffen naar je hoofdhuid, wat de haargroei bevordert. Volle granen, vlees, zeevruchten en donkere bladgroenten zijn allemaal goede bronnen van vitamine B.

Vitamine C is nodig om collageen te maken en kan helpen vroegtijdig haaruitval te voorkomen. Goede voedselbronnen zijn paprika’s, citrusvruchten en aardbeien.

De feitelijke rol van vitamine D en de haargroei wordt vaak niet begrepen, maar een feit is dat het gevolg van te weinig vitamine D haar verlies betekent. Je kunt je vitamine D-gehalte verhogen door blootstelling aan de zon of door bepaalde voedingsmiddelen te eten.

Vitamine E helpt stress te voorkomen en de haargroei te stimuleren. Goede voedingsbronnen zijn zonnebloempitten, amandelen, spinazie en avocado’s.

Vitamine C bevorderd de opname van ijzer, zodat voedingsmiddelen met veel vitamine C goed te eten zijn in combinatie met ijzerhoudend voedsel. Vitamine C is ook een antioxidant en wordt dus gemakkelijk door het lichaam geabsorbeerd.

Goede voedingsmiddelen zijn zwarte bessen, bosbessen, broccoli, guave, kiwi vruchten, sinaasappels, papaja, aardbeien en zoete aardappelen. Verder helpt vitamine C bij de productie van collageen dat vervolgens de haarvaten versterkt en die op hun beurt de haarschachten essentiële vitamines leveren.

ava

Voeding en vitamine voor gezonder haar

Zoals je weet kun je met clipinextensions je eigen haar mooier, voller en dikker laten lijken. Mooi, vol en dik haar is dus te koop! Dit is een feit maar desondanks is het toch erg fijn als je eigen haar ook mooi is. Wil je van jezelf, vol, lang en dik haar? Zorg er dan voor dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Net als de huid is een goede conditie van je haar een teken van innerlijke en uiterlijke gezondheid. Logisch dat vrijwel iedere vrouw mooi en gezond haar wil hebben en dat ze er moeite voor willen doen om deze staat te behouden.

De cellen waaruit de haarlokken bestaan, hebben een regelmatige toevoer van belangrijke voedingsstoffen nodig. Krijgt je haar niet de juiste voedingstoffen binnen kijk dan niet raar op wanneer je last krijgt van droog en pluizig haar.

Wat te eten voor perfect, glanzend en stralend haar?

Last van dunner wordend haar? Zorg voor een juiste balans van de verschillende voedingsstoffen, waaronder eiwitten, vitaminen en mineralen, om het haar te voorzien van alles wat het nodig heeft om sterk, glanzend en bovenal gezond te blijven.

Eiwitten en de gezondheid van je haren

Omdat het haar deels van eiwit is gemaakt, is het van cruciaal belang dat je voldoende eiwitten in je dieet hebt om het haar sterk en gezond te maken. Als je niet genoeg eiwitten in je dieet binnenkrijgt, is je haar waarschijnlijk droog, broos en zwak.

Extreem arme diëten kunnen leiden tot beperkte haargroei en zelfs haaruitval. Kies kip, kalkoen, vis, zuivelproducten en eieren als uitstekende bronnen van eiwitten, samen met vegetarische bronnen zoals peulvruchten en noten.

Tijdens de zwangerschap is er een toename van het niveau van oestrogeenhormonen. Zwanger zijn heeft positieve maar ook negatieve gevolgen voor je haar. Lees hier meer over op de pagina haaruitval tijdens de zwangerschap.

IJzerrijke voeding voor sterk haar

IJzer is een bijzonder belangrijk mineraal voor haar en een tekort aan ijzer is een belangrijke oorzaak van haaruitval. Het haarzakje en de wortel worden beiden gevoed door een voedingsrijke bloedtoevoer.

Wanneer ijzergehaltes onder een bepaald niveau dalen, kun je gemakkelijk bloedarmoede krijgen. Dit verstoort de toevoer van voedingsstoffen naar de follikel en beïnvloedt de haargroeicyclus en kan zelfs resulteren in haar verlies.

een tekort van ijzerrijke voedingsstoffen

Dierlijke producten zoals rood vlees, kip en vis leveren ijzer en zijn van een hoge biologische waarde, wat betekent dat het ijzer gemakkelijk beschikbaar is voor het lichaam. Vegetariërs kunnen hun ijzergehalte verhogen door linzen, spinazie en andere groene groenten zoals broccoli, boerenkool en groene salades toe te voegen aan hun dagelijks voedingspatroon.

Frontal Lace Wigs

Full Lace Wigs vs 360 Frontal Wigs

360 Frontal wigs zijn nog maar kort op de markt en nu al razend populair. Hoe dat kan? Lees gauw verder en ontdek de verschillen.

De verschillen tussen de Full lace wig en de 360 Frontal wigs

Een full lace wig is precies wat het woord zegt. Full lace betekend dat het haar verdeeld is over het hele hoofd. Bij een 360 frontal wig heb je alleen haren rondom de 360 wig. De meeste full lace wigs hebben een haar dichtheid (density) tussen de 120, 180 en zelfs 250. Wanneer je eenmaal een full lace wig hebt gekocht dan heb je niet de mogelijkheid om eventueel extra volume toe te voegen aan je pruik.

Met een 360 frontal wig kan je onbeperkt bundels haar toevoegen

Alle pruiken slijten door het kammen, wassen etc. Bij een full lace wig kun je hier simpelweg niks meer aan veranderen. Dit is een belangrijk punt omdat het toch om een behoorlijke investering gaat. Met een 360 wig heb je dit probleem niet. Nou ja het probleem van haren verliezen heb je wel alleen je hebt nu de mogelijkheid om zelf weer volume toe te voegen aan je pruik.

Je wig op maat maken

Wanneer je een Full lace wig besteld dan heb je de keuze uit een smal, medium of large cap. Wanneer je eenmaal een maat hebt besteld dan kan je heel erg moeilijk de pruik aanpassen naar bijvoorbeeld een grotere of kleinere maat. Bij een 360 frontal wig heb je meer een universele maat. Met een 360 pruik kan je makkelijk een stuk er tussenuit knippen en weer vastnaaien. Op deze manier kan je de pruik echt passend maken. Stel jezelf deze vraag om te bepalen welke optie het beste bij je past: Denk na over de dikte van het haar. Ben jij iemand die een natuurlijke bescheiden look wil of heb je liever echt mooi dik en opvallend haar? Wil je liever dik haar? Dan past een 360 frontal wig het beste bij jou. Waarom? Omdat je hier simpelweg zoveel haar als je zelf wilt aan toe kunt voegen. De belangrijkste verschillen: Full lace wigs
 • Vaste density
 • 1 style
 • Makkelijk in en uit doen
 • Mogelijkheid tot lijmen
360 Frontal wigs
 • Controle over de volume van de pruik
 • Mogelijkheid tot lijmen
 • Mogelijkheid tot naaien
 • Op maat maken
Heb je nog vragen over onze wigs of over de verschillen? Neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Je kunt het makkelijkst in contact komen met onze klantenservice middels de live chat functie rechtsonder in beeld. Leestip: https://www.samshairextensions.nl/clip-in-hair-vs-tape-in-hairextensions/

Clip Extensions Tutorial

Wil je weten hoe je dit populaire product inbrengt? Bekijk deze video: Clip-in extensions tutorial Pia Muehlenbeck SamsHairextensions.nl.

Human hair: ins en ins en outs

Samshairextensions heeft een unieke pagina samengesteld waar geïnteresseerden zelf hun eigen set clip in extensions samen kunnen stellen. Zo heb je de keuze uit textuur, kleur, body wave, straight en dicht krullend haar. Neem gerust een kijkje op deze unieke pagina.

Bent u een groothandel in goedkope hairextensions? Wij leveren groothandelaren onze clipin extensions tegen exclusieve prijzen. Vraag via het contactformulier meer informatie hierover. U kunt het contactformulier van onze vriendelijke klantenservice op onze webshop vinden.

Heeft u genoeg informatie en wilt u graag een pruik online kopen? Kijk dan eens op onze webshop en profiteer van fantastische prijzen. Wij zijn tot 70% goedkoper dan in de winkel. Tegenwoordig kunt u zelfs achteraf betalen voor producten welke u in onze webwinkel besteld. Tevens profiteert u van gratis verzending door PostNL. Pakketten worden uitsluitend aangetekend verzonden.

Naast dit soort haar stukken hebben wij ook een groot aantal kwalitatieve Lace wigs. Voor het kopen van een Lace Wig bent u bij Samshairextensions aan het goede adres. U kunt de Wigs achteraf betalen met Afterpay. U kunt natuurlijk ook betalen met Ideal of Paypal.
Wij hebben geprobeerd om het bestel proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Tegenwoordig is het erg moeilijk om nieuwe klanten te krijgen. Omdat wij verzekerd zijn van onze kwaliteit bieden wij daarom de mogelijkheid uitsluitend voor nieuwe klanten achteraf te betalen.

Voordelen van Sams hair:
Gratis verzending
100% tevredenheidsgarantie
Niet goed is geld terug
14 dagen bedenktijd
Beste prijs kwaliteit verhouding
Wist je dat vrouwen die meer tijd en geld besteden aan hun uiterlijk vaak vele malen gelukkiger leven dan vrouwen die minder doen met hun uiterlijk. Dit heeft te maken met het feit dat een mooie verschijning de omgeving positief beïnvloed. Vrouwen zitten lekkerder in hun vel en presteren daardoor beter op het werk en thuis.

Bekijk hier onze top 5 blog artikelen

Herkomst van de moderne haar producten

Waar komen haar extensions eigenlijk vandaan? Heel vroeger in de tijd van de Egyptenaren droegen de priesters en de vrouwen altijd hele zware pruiken. Ook het gebruik van clip in extensions werd ingezet zodat zij zichzelf een onweerstaanbaar uiterlijk konden geven. Vroeger vind iedereen lang haar mooi.

Met andere woorden hadden de mannen ook lang haar en hoe langer hoe beter. Men geloofde dat men meer kracht kreeg naarmate het eigen haar groeide. Alleen de rijken mochten in die tijd lang haar hebben. Misschien dat dit de reden is dat zelfs vandaag de dag het dragen van goedkope extensions iets deftigs heeft.

Tegenwoordig is het maar de vraag waar de producten vandaan komen welke aangeboden worden in webshops. Van wie is het haar geweest? Wat was dit voor persoon? Was deze gelovig? Was deze ziek? En heeft deze persoon wel vrijwillig afstand gedaan van eigen haardos? Al deze vragen kunnen in je hoofd spoken wanneer de verkopende partij hier niet direct meer duidelijkheid over geeft.

Sams hair bewaakt het import proces zo goed als mogelijk. Al onze medewerkers zijn erkend en gecertificeerd haar specialist of stylist. Onze vriendelijke en vakkundige medewerkers hebben allemaal een verklaring van goed gedrag. Wij proberen zo transparant als mogelijk te zijn over de herkomst van onze clip on extensions.

Wil je weten hoe je dit populaire product inbrengt? Bekijk de volgende video:

Clip in extensions tutorial Pia Muehlenbeck SamsHairextensions.nl

Is het nog niet helemaal duidelijk? Neem dan vrijblijvend contact op met onze erkende en gecertificeerde haar stylisten. Dit kan makkelijk middels de live chat functie rechtsonder in beeld.

Doordat onze haren 100% human zijn kunnen we niet gebruik maken van een fabrikant die zich bezig houd met de fabricering van het product. Wij moeten echt met mensen samenwerken op een intensieve manier zodat we toegang krijgen tot onze hoogwaardige en exclusieve producten.

Duurzame oplossingen tijdens herstel

Sams hair heeft speciaal voor vrouwen die herstellend zijn van een chemo. Vaak wanneer je aan het herstellen bent van een behandeling krijgt je uiterlijk het erg zwaar te voortduren. Dit is extra moeilijk wanneer je niet het geld hebt om ervoor te zorgen dat je snel hersteld en voor bijvoorbeeld het gebruik van een Lace wig of Clip in hair. Er zijn verschillende opties mogelijk zo kan je bijvoorbeeld na de behandeling zelf nog een klein beetje haar over hebben.

In dit geval kan je het beste voor haarweave kiezen. Een haar stylist kan deze namelijk in je eigen haar verweven voor de beste natuurlijke look. Je zal er helemaal niets van terugzien. Wanneer je helemaal geen haar meer op je hoofd hebt dan kan je het beste kiezen voor de complete Lace wigs.

Onze goedkopere pruiken zijn in dit geval geen goede optie.

Doordat u herstellend bent van een ziekte is uw hoofdhuid vele malen gevoeliger. Zelfs fashion artikelen zijn in dit geval lang niet altijd de beste optie. Het is belangrijk dat je hoofdhuid niet in contact komt met vreemde materialen zoals metaal, plastic of ander materiaal.

Val jij in het patroon zoals hierboven omschreven? Neem dan gauw contact op met Sams hair. Wij hebben namelijk speciaal voor jou een fantastische actie in combinatie met ruim 70% korting. De eigenaren van Samshair hebben een christelijke geloofsovertuiging.

Zij steunen meerdere goede doelen en willen met de winst van de webwinkel meerde fondsen openen. In de meeste gevallen worden door de ziektekosten vereniging de volledige kosten vergoed. Onze vriendelijke klantenservice en hairextension specialisten helpen je graag verder met dit soms zware proces.

Heb je erg dun haar en wil je weten wat deze soort haar verlenging voor jou kan betekenen? Bekijk dan ons fashion blog wat vol staat met leuke tips.

Wil je liever niet een aankoop doen in het openbaar omdat jij je schaamt? Geen probleem. Mocht u dit wensen dan kunnen we heel discreet 1 van onze haar stylisten bij u thuis laten komen. Deze kan je voorzien van advies op maat en indien mogelijk kan deze alvast uw hoofd opmeten voor maatwerk clip extensions.

Lijkt het jou leuk om het team van Samshair voor ruim een jaar te versterken? Wij zijn opzoek naar gemotiveerde gecertificeerde en erkende haar stylisten of kappers welke graag bij onze klantenservice willen werken.

Heb je nog vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vriendelijke klantenservice.

5 belangrijke voordelen van clip extensions

 1. Gemakkelijk in gebruik
 2. Verander in een mum van tijd je uiterlijk
 3. Geen kapper nodig
 4. Je hoeft er niet mee te slapen
 5. Erg populair

Als we dit in beeld hebben kunnen we een goed advies geven tav. de voor-en nadelen van echt haar en synthetisch haar en de capconstructie van een betreffende pruik. Hairextensionsonline geeft vrijblijvend advies via de live chat van Zopim of de chat functie van verschillende sociale media platformen zoals Facebook en Google plus. Afhankelijk van het te besteden budget word er een goed advies op maat gegeven.

Wat men zich af zou moeten vragen zijn o.a. ook wat voor werk doet iemand?, is er sprake van een specifieke periode door chemo en tijdelijk haarverlies, of is er sprake van een chronische haar ziekte waarbij haar telkens uitvalt of erger helemaal niet terug komt.

Een voordeel van clip in extensions en synthetisch haar kan zijn dat je zelf weinig hoeft te doen in onderhoud en styling. Wanneer je erg ziek bent speelt dit voordeel een grotere rol uiteraard.

Clip in extensions wassen

Wat zit er in je haarproducten?

In deze video legt onze Bianca duidelijk uit waar je wel en niet op moet letten tijdens het kopen van je shampoo. Parabenen, siliconen en sulfaten zijn ingrediënten waar je op moet letten.

Parabenen, siliconen en sulfaten in shampoos

Video: Geen shampoo meer

Misschien heb je het al gehoord maar het is tegenwoordig een echte trend om geen shampoo voor de verzorging van je haar meer te gebruiken. En weet je ook dat in 60% van de gevallen het gebruik van shampoo schadelijk is voor je haar? Bekijk deze video en ontdek de voor en nadelen van het gebruik van shampoo in combinatie met je natuurlijke haar.

Geen shampoo meer?

Deze video geeft je meer informatie over of het nu wel of niet verantwoord is om shampoo tijdens het haren wassen te gebruiken. In de fashion wereld schijnt het een echte trend te worden om geen shampoo meer te gebruiken.

Andere interessante onderwerpen:

Veel mensen claimen dat het om de gezondheid zou gaan en dat zij om deze reden gestopt zijn met het gebruik van shampoo. Weer een ander claimt dat shampoo niet goed voor je huid zou zijn en weer een ander beweert dat je door shampoo haaruitval kan krijgen. Nieuwsgierig naar waarheid en naar de voor en nadelen?

Geen shampoo meer gebruiken?

Uiteindelijk moet deze vraag op persoonlijk niveau bepaalt worden. Afhankelijk van je afkomst, type haar en nog tientallen andere factoren kan worden bepaald of het gebruik van shampoo wel of niet aan te raden is bij jou. Het is dus raadzaam om eerst meer informatie te vergaren alvorens je besluit om een andere shampoo te gebruiken of voordat je beslist om misschien wel nooit meer shampoo te gebruiken.

Klantenservice Samshairextensions

Geen shampoo meer gebruiken? ben je eindelijk Overtuigd? Wij van Sams hairextension kunnen ons heel goed voorstellen dat je nog steeds vragen hebt na het kijken van deze video. Helemaal wanneer je eigenlijk je hele leven lang al dure shampoo koopt en gebruikt. In dit geval kan je het beste contact opnemen met onze erkende hairstylisten. Deze kan je het makkelijkst bereiken middels de chat rechts onder in beeld.

weave haar

Tips voor mooier haar

 

VERZORGING

CLIP IN EXTENSIONS WASSEN

BEAUTY

WAAROM CLIP IN EXTENSIONS

KRULLEN

KRULLEN MENGEN MET CLIP IN HAIR

KRULLEN MAKEN MET EEN KRULTANG

TIPS

HAARUITVAL TIJDENS ZWANGERSCHAP

HAARUITVAL 

HAAR VITAMINE

TIPS DROOG HAAR

TIPS KROESHAAR

TIPS DUNNER WORDEND HAAR

Kokosolie voor mooi en vol haar

Kokos-olie was in 2017 bijzonder populair. En begrijpelijk! Kokosolie is namelijk erg veelzijdig.
Deze handige olie kan je gebruiken om eten te bereiden, en je kunt het gebruiken als beautyproduct.

Enig idee hoe? Gebroken haarpunten zijn verleden tijd wanneer je een kleine hoeveelheid kokos in je haarpunten smeert. Daarnaast zorgt kokosolie ervoor dat je haar zijdezacht aanvoelt.

Let op de ingrediënten van je haarverzorgingsproducten

Let op de ingrediënten van je verzorgingsproducten. Er is namelijk een reden waarom je haar soms niet meewerkt. Meestal ligt dit aan het feit dat je de verkeerde producten voor je haar gebruikt. Sommige shampoo met siliconen maken je haar zwaarder in plaats van droger. SLS en alcohol zijn ook niet al te best voor je haar.

Haren drogen met een T-shirt

Een alternatieve optie voor het drogen van je lange haar is door een oude T-shirt te gebruiken. Waarom een t-shirt gebruiken? Een ruwe doek kan er voor zorgen dat je haren eerder afbreken.

Kies voor microvezel

Gebruik je toch liever een handdoek. Neem er dan 1 van microvezel.

Gebruik zijden beddengoed

Kim Kardashian zweert bij zijden beddengoed.
Het helpt niet alleen om je huid in de plooi te houden, maar ook om je haar een mooiere glans te geven.

Haarlak en schuifspeldjes

Volumepoeder en haarlak helpen beiden om ervoor te zorgen dat je schuifspeldjes meer grip hebben.

Volumepoeder voor vol en dik haar

Over volumepoeder gesproken: Zorg dat je altijd wat poeder in huis hebt. Volumepoeder is bijzonder handig om je haar volume te geven en om het haar meer textuur te geven. Droog je haren op een natuurlijke manier

Hoe minder kunstmatige hitte je op je haar gebruikt, hoe beter. Probeer na het wassen van je haar de föhn te laten liggen. Het is beter om je haar natuurlijk te laten drogen.

clipin 15 kleuren

Welke clipin extensions passen bij jou?

 

Of misschien behoort weave haar  bij jou? Dit is vaak een complexe vraag want niet al het haar is gelijk. Misschien heb je een hele stijle haardos of juist veel krullen.

Ieder merk hairextensions beschikt over zijn eigen natuurlijke kwaliteit. Het komt voor dat als je de haren wast de textuur vaak anders is dan als het is ingebracht. Sommige haarextensions zijn stijl maar geven toch een gematigde slag. Laat je daarom goed informeren over welke clip in extensions er het beste in je haar passen. Wanneer je van jezelf een flinke bos krullen hebt dan is het des te belangrijker dat je weet hoe je krullen met clip in extensions kunt mengen. En dat je weet welke clip in hair set het beste bij je past.

Er zijn veel tinten, afmetingen/lengtes, texturen en merken. In dit artikel zullen we de merken beschrijven. Als je een juist afzonderlijk tip wilt, maak dan een advies afspraak bij Samshairextensions.nl. We kunnen namelijk zoveel vertellen over clip in hairextensions. Voordat je een keuze maakt is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent.

Wat is de herkomst van het haar

welke clipin extensions

Alle merken waar samshairextensions haarverlengingen van gebruikt zijn afkomstig van menselijk haar. De Clip in hair extensions die Samshairextensions.nl gebruikt komen uitsluitend uit de tempels van India.

De haren zijn afkomstig van de meest welvarende tempels van de hele wereld. De tempel word bezocht door miljoenen vrouwen die vervolgens hun mooie dikke haar afscheren en offeren aan de goden.

Alle haren zijn accuraat wegschoren zodat alle haar schubben in dezelfde kant liggen. Haren uit India zijn van een uitzonderlijke perfecte hoedanigheid omdat het haar niet bloot heeft gestaan aan chemische bewerking zoals verven en permanenten.

Leer de kwaliteit van haar herkennen

Welke clip in extensions van chinese afkomst zijn vaak te herkennen aan de affreuze kwaliteit. Dit haar is vaak erg stuk en na meerdere weken en na meerdere wasbeurten zal je zien dat het haar langzaam uit elkaar valt

De schubben laag is gewassen met scheikundige behandelingen zodat de hairextensions buigzamer worden. Tegelijkertijd word het haar erg droog door dit proces. Dit bewerkte haar word vaak verkocht als Indian hair of Brazilian hair .

Het vervelende is dat je in de eerste instantie nergens aan kunt zien of dit haar van slechte kwaliteit is. Pas na een aantal weken en na meerdere wasbeurten zal je de verschillen duidelijk opmerken.

Toch zijn er manieren om dit soort hair en clipin extensions te herkennen. Vaak worden het haar samengebonden door een goud of zilverkleurig bandje. En natuurlijk valt het haar op door het enorme prijsverschil. Wanneer je haarextensions laat zetten worden helaas vaak chinese hairextensions gebruikt. Samshairextensions werkt uitsluitend met 100% Remy human hair uit India.

Populaire hairextensions

Original Flip in hair

Iedereen die gebruik maakt van clip in hair heeft zich ook wel eens verdiept in Flip in hair. Deze methode van haarverlenging is enorm populair. Het is 100% veilig en je kunt deze extensions zelf zonder hulp bevestigen. Meer weten? Bekijk de veel gestelde vragen over Flipin-extensions.

Flip in extensions zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en merken. Samshairextensions verkoopt een eigen exclusief label en de original flip in hairextensions. Deze haar verlenging is alleen verkrijgbaar in een stijle structuur. De structuur body wave en krullend haar zijn beiden een indicatie dat het haar bewerkt is. Samshairextensions wil uitsluitend de hoogste kwaliteit verkopen en daarom is de beslissing gemaakt om alleen straight Flip in haar te verkopen.

Voor meer informatie over onze producten kun je ons youtube channel bezoeken of onderstaande video bekijken.

Jet Black clip in extensions SamsHairextensions.nl

Jet black clip in hair extensions. Op deze video kun je heel goed zien hoe mooi het haar van Samshairextensions is. Double drawn hairextensions voor glanzend, vol en dik haar.