Clip in hair mengen met krullen

Heb je krullen en wil je deze graag mengen met clip in extensions? Deze pagina geeft je tips over hoe je dit dit het beste kunt doen. Vergeet niet de video tutorial te bekijken!
Lees meer

Clip in hair extensions mengen met krullen

Maar ik heb gekruld haar, daarom zullen de extensions waarschijnlijk niet mengen, toch?

Een van de meest gestelde vragen die we van klanten ontvangen of van een ieder die overweegt clip-in hair extensions aan te schaffen, is of het haar zich zal mengen met hun natuurlijk, gestructureerd krullend haar. Het antwoord is altijd ja geweest! En vandaag hebben we samengewerkt met onze haar stylist zodat we kunnen laten zien hoe het werkt.

Video clip in extensions mengen met krullen

Clip in extensions mengen met Curly Hair

Op deze pagina laten we twee verschillende krultechnieken zien. Bekijk de tutorials op deze pagina om deze super eenvoudige tips en trucs te bekijken, of scrol naar beneden voor een stapsgewijze beschrijving van elke methode.

Methode zonder het gebruik van warmte
1. Bevochtig je hair extensions met water. Je kunt ook een zeezoutmengsel gebruiken voor het water als je echt getextureerd of natuurlijk haar hebt - dit zal de extensions wat opruwen.

2. Vlecht het haar in een eenvoudige vlecht met drie strengen. Als je van jezelf grote krullen hebt maak dan grote vlechten. Heb je kleine krullen maak dan echte strakke, kleine vlechten. Omdat de meeste vrouwen met krullend haar verschillende soorten krullen in hun haar hebben (krulpatronen), raden we aan om verschillende vlechten te maken, omdat dit het eindresultaat er natuurlijker uit laat zien.

Eigen krullen mengen met extensions

3. Laat je extensions op zijn minst 1 hele nacht drogen. Hierdoor krijg je mooie natuurlijk ogende krullen. Wanneer je weinig tijd hebt dan kan je altijd nog een föhn gebruiken om het proces wat te versnellen.

4. Zodra de haren volledig droog zijn, maak je de vlechten los met behulp van een rattenstaart kam. Of je kunt gewoon je vingers gebruiken als dit makkelijker voor je is.

Deze techniek creëert prachtige golven

1. Breng een hittebeschermer aan op je haarextensies om te voorkomen dat ze door de hitte worden beschadigd.

2. Als je klaar bent met het krullen, haal je je vingers door de krullen om ze los te maken.

Beide methoden zijn perfect voor degenen die hun natuurlijke krullen volledig willen versterken, en voor degenen die misschien hun haar net een periode stijl hebben gedragen en die nu weer hun krullen terug willen.

clip in hair mengen met krullen