Tips Kroeshaar

Heb jij kroeshaar en wil je weten hoe je dit volgens onze gecertificeerde en erkende haar stylisten kan verzorgen? Lees dan gauw verder en ontdek de beste tips en adviezen.
Lees meer

Handige informatie voor met krullen/kroezend haar

Stel je heb net je haren of clipin hair extensions gewassen. Welke haar dracht is dan het meest gezond in combinatie met de beste look? Op deze pagina vind je handige tips voor verschillende situaties welke betrekking hebben op zowel natuurlijk haar als de hair extensions.

Mocht je vragen hebben of misschien wel aanvullingen dan kan je contact opnemen met onze haar stylisten. Dit kan snel en makkelijk middels onderstaande chat rechts onder in beeld.

Voornamelijk donkere vrouwen hebben baat bij deze pagina over "tips kroeshaar" die vol met tips staat over wat te doen met je haar wanneer je een dichte structuur krullen hebt zoals kroeshaar.

In de eerste video krijg je duidelijk te zien hoe je stap voor stap je kroeshaar kunt stylen.

Kroeshaar stap voor stap stylen 

 
In de volgende video krijg je antwoord op de meest gestelde vragen.

Voor iedereen met krullen/Kroeshaar

Meer interessante onderwerpen:

Real Virgin Hair Hairextensions wassen
Wat te doen bij haaruitval Dik haar voor en nadelen

Tips voor krachtig mooi kroeshaar

De meeste vrouwen die niet gezegend zijn met een mooie bos met krullen willen vaak hairextensions zodat ze meer wave of krullen krijgen. Vrouwen die juist heel veel krullen hebben die willen vaak het tegenovergestelde en dat is straight haar. Wij vinden dat iedereen blij moet zijn met hun uiterlijk en al helemaal met het haar wat je gekregen hebt van onze lieve heer.

tips kroeshaar

Tips om je haar soepel te houden:

Het is niet verstandig om je haar vaak te wassen. Max 3 keer per week maar nooit meer. Je haar word droog en vaal wanneer je ze te vaak wast. In de meeste hair conditioners en shampoos zitten chemische stoffen die je haar droog maken.

Over conditioners gesproken het is wel belangrijk dat je een hoogwaardige conditioner gebruikt zolang deze maar van de hoge kwaliteit is. Met andere woorden geen goedkope rommel dit is slecht voor  je haar. Wanneer je kroeshaar hebt is het extra belangrijk dat je de juiste verzorgingsmiddelen gebruikt. Zo blijft je haar lekker zacht, glanzend en je behoud zo de natuurlijke veerkracht van het haar.

Voor dames met heel dik en dicht kroeshaar is pluizig en droog haar een veel voorkomend probleem. Wanneer je je haar net gewassen hebt kan je deze het beste afdrogen met een stoffen doek. Slapen met satijnen beddengoed is een echte pre. Er zijn ook speciale haar maskers te vinden die met name erg goed zijn wanneer je het gebruikt net voor het slapen gaan.

Heb je last van roos? Gebruik dan de welbekende klassieker kokosolie. Dit werkt perfect in combinatie met kroeshaar. Het geeft een mooie glans, geur en het houd je kroeshaar lekker zacht. 

Het is belangrijk dat je niet teveel je eigen haar bewerkt met allerlei middelen. Stijlen is met name erg slecht voor je natuurlijke haar.

Informatieve websites met betrekking tot kroeshaar en de verzorging hiervan

Heb je nog meer vragen met betrekking tot de verzorging van kroeshaar? Neem dan contact op met onze haarstylisten. Dit kan je makkelijk doen middels de live chat functie rechtsonder in beeld.