sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Hairextensions tips ter verzorging

Heb je behoefte aan iets nieuws of wil je aan je uiterlijk werken voor een grote gelegenheid?

Als je een beetje extra wil doen aan je uiterlijk dan is dit helemaal begrijpelijk. Iedere vrouw wil mooi zijn maar de echte behoefte van de meeste vrouwen dat is de behoefte om anders te zijn. Om iets uit te stralen wat niemand anders heeft.

Clip in extensions zijn een geweldige manier om meer lengte en volume toe te voegen aan kort of slap haar en, wanneer je hoogwaardig human hair koopt dan kan je met clip in hairextensions je haardos 100% natuurlijk laten lijken.

Vijf tips & Trucs
We hebben 5 tips en trucs voor  je klaar gezet welke je kan gebruiken voor het onderhouden van jou haar extensies. Zorg dat je deze tips toepast op je gekochte haarextensions. Voor meer tips ter verzorging van je hair extensions kun je op de volgende pagina kijken: Verzorging hairextensions

Heb je kroeshaar en wil je dit zo goed als mogelijk verzorgen? Lees dan onze verzorgingstips met betrekking tot de verzorging van dik en dicht kroeshaar.

Voordelen en tips m.b.t. hairextensions

  • 1. De Phony Pony: Soms wil je gewoon een lange golvende paardenstaart. Probeer een clip-in paardenstaart voor een volle look en verberg de overige haren door het wikkelen van uw eigen haar om de basis van de pony.
  • 2. Onnatuurlijke kleuren: In plaats van je haar tot de dood bleken kies voor clip in hair extensions. Je kan ze namelijk in alle kleuren van de regenboog kopen.
  • 3. Experimenteer met pruiken: Pruiken kunnen een geweldige manier zijn om nieuwe kapsels te proberen zonder dat je je hoeft te binden aan een permanente make over.
  • 4. Extensions zijn een geweldige manier om meer volume te krijgen, niet alleen de lengte maar ook de extra volume zal niet onopgemerkt blijven onder familie en vrienden.
  • 5. Als je probeert om je extensies krullen, zorg er dan voor dat je het haar vochtig maakt voor je begint met krullen.

Hoelang gaan de extensions mee?

De hairextension kan oneindig meegaan zolang jij het maar goed onderhoud. Ongeacht de kwaliteit van het haar of de webwinkel waar je het gekocht hebt.

De kwaliteit valt en staat met hoe jij zelf met het haar omgaat. Het is niet handig om dagelijks te gaan zwemmen met virgin haar verlenging. Probeer een cap op te doen zodat jij je extensions eronder kan verbergen tegen chloor en andere onzuiverheden.

Voor meer informatie over de prijzen van onze haarextensions kan je kijken op de pagina prijzen hairextensions.