• Keratine behandeling
  • Keratine behandeling

Keratine behandeling

Perfect Shine Keratin Smoothing System Kit keratine behandeling. Het resultaat is afhankelijk van het haar type. Je kunt dit product niet achteraf betalen.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€35,99
Incl. btw

Keratine behandeling Samshairextensions.nl

Met deze keratine system kit maak je het haar in slechts drie stappen steil en glad.Je kunt met deze system kit snel, gemakkelijk en effectief thuis een keratine behandeling uitvoeren. Het resultaat blijft zichtbaar voor de deur van vier maanden.

Stap 1 van de behandeling:

Maak het haar nat en breng de Shampoo aan. Masseer het goed in. Spoel het vervolgens grondig uit. Herhaal deze stap direct nog een keer.

Stap 2:

Verdeel het haar in drie of vier delen. Schud de fles met volume treatment goed. Pak een stuk haar wat je zojuist verdeeld hebt en pas stap 2 toe. Let op: Begin niet op de hoofdhuid. Bovenstaande handeling herhaal je nu bij alle delen van het haar. Laat vervolgens het product minimaal 15 tot maximaal 45 minuten intrekken.
Na de inwerktijd mag het haar gedroogd worden met een föhn tot alle haren droog zijn.

Stap 3:

Spoel het haar nu voor de duur van 4 minuten. Breng dan stap 3, de Perfect Shine Deep Conditioning Treatment Mask, aan op het haar.

Pas steeds toe op kleine delen van het haar. Vervolgens goed doorkammen, zodat het goed verdeeld wordt door het haar. Laat het product nu goed intrekken.

Advies keratine system kit

Lees de handleiding goed door voordat je dit product gebruikt. Ondanks onze uitgebreide uitleg op deze pagina staat alles nog eens stap voor stap uitgelegd in de handleiding.

Resultaat keratine behandeling

Stijl en glad haar voor de duur van vier maanden. Het resultaat is afhankelijk van het haar type en hoe bovenstaande stappen worden uitgevoerd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen