sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Frontal Lace wigs

Past een Front lace wig niet binnen jou budget? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van goedkope pruiken van hoge kwaliteit. Heb je nog vragen over onze Frontal Lace wigs? Onze vriendelijke klantenservice staat voor je klaar.

Frontal Lace wigs kopen

Frontal Lace wigs bestellen en online kopen is natuurlijk niet zomaar iets. In tegenstelling tot hairextensions is een Wig of pruik echt iets wat je op je hoofd draagt. Het geeft jou een uitstraling. Wanneer je online gaat kijken naar de verschillende aanbieders dan kom je er al gauw achter dat er genoeg keuze is.

Twijfel je tussen een Front lace of een full lace wig? Dan is het belangrijk dat je de voor en nadelen tegen elkaar afweegt. Er is niets vervelender dan een pruik bestellen en er vervolgens achter komen dat je liever een ander model wilt.

Belangrijk is dat voordat je besteld je altijd even kijkt of er ook beschikbare referenties zijn. Welke mensen hebben ervaring met de webwinkel waar je graag wilt bestellen? Zijn dit positieve ervaringen?

Bestel bij Samshairextensions en profiteer van:

  • Afterpay
  • Gratis bezorging PostNL
  • 100% tevredenheidsgarantie 

Let op de volgende punten:

  1. Is er een mogelijkheid om veilig te betalen met bijvoorbeeld Ideal en Paypal
  2. Is er een bereikbare klantenservice? Zo ja dan moeten er meerdere opties zijn om in contact te kunnen komen met een klantenservice zoals via social media, mail en telefoon
  3. Heeft het bedrijf een kvk nummer
  4. Een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Worden de hairextensions te goedkoop aangeboden en lijkt dit te mooi om waar te zijn? Dan is dat meestal ook zo. Of de producten die je thuis gestuurd krijgt zijn van zeer lage kwaliteit of de kans bestaat dat je helemaal niks voor je geld krijgt.
  5. Bestaat er een samenwerking met een betrouwbare bezorgdienst zoals PostNL?

Sams hair extensions beseft maar al te goed dat als nieuwe speler op de markt het niet makkelijk is om nieuwe klanten te krijgen.

We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze wigs en humain hairextensions. Daarom hebben wij het bestel proces zo laagdrempelig mogelijk proberen te maken. Je kunt velig betalen met onze geïntegreerde online betalingssystemen. Zo kun je kiezen tussen Ideal, Paypal en Visa. Er is sinds kort ook een mogelijkheid om te betalen met Afterpay.

Direct contact?

316 267 39 296

316 267 39 296

info@samshairextensions.nl

SOCIAL

Betaalmethoden

VOORDELEN

TIPS

HELP DESK

© Copyright 2018 SamsHairextensions.nl

VOORDELEN

TIPS

HELP DESK

© Copyright 2018 SamsHairextensions.nl