Silk Indian Hair Extensions

Onze partners doen een selectie op de hoogste kwaliteit virgin Indian hair. Hair-extensions worden op natuurlijke wijze ontkleurd. Dit gebeurd door ons eigen systeem, waarbij geen schadelijke en/of chemische stoffen worden gebruikt.
Lees meer

Waarom Virgin Indian hair?

Veel vrouwen worden geboren met het haar van hun idealen. Voor vrouwen die niet gezegend zijn met haar waarmee ze geboren zijn bestaan er haar weaves en extensions. Ben jij opzoek naar perfect virgin indian hair weave? Vraag jezelf af: Waarom juist indian hairextensions? Welke kwaliteiten heeft indian human hair? En waarom zijn indian hair extensions vaak beter dan andere soorten hair weave?

De haar industrie word momenteel overspoeld met allerlei soorten weave haar dat het moeilijk kan zijn om vast te stellen welke weave haar bundels geschikt zijn voor jou. Natuurlijk wil je indian weave dat er prachtig uitziet.
Indian hair weave is verkrijgbaar in verschillende texturen maten en kleuren. Veel voorkomende texturen zijn: body wave, straight, kinky curl en loose wave.

Wanneer je op zoek bent naar indian hairextensions die goed te stijlen zijn dan is haar uit India exact wat je zoekt.
Het haar is dikker en glanzender dan haar uit andere landen waardoor het duurzamer en flexibel is in vergelijking met de andere haar soorten.
Indian hair is perfect te stijlen, maar Indianhair is ook mooi in zijn natuurlijke vorm, en het handhaaft altijd zijn natural beauty en levensduur.

Indisch haar is een goede oplossing voor vrouwen afkomstig uit alle landen van de wereld

Indian virgin hair

Een veel voorkomende variant is virgin indian hair. Indian virgin hairextensions zijn immens populair omdat het haar er prachtig uit ziet zonder te stijlen.
Een groot bijkomend voordeel van Indian hair is de structuur van het haar. De corticale cellen in de kutikula zijn enorm krachtig waardoor het haar te bewerken is zonder dat het te snel droog en bros word.
Indian hair kopen

Indian hairextensions zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit 100% menselijk weave haar afkomstig uit het verre India.
Ons weave haar word speciaal door onze partner in India geselecteerd zodat wij de perfecte remy hair extensions kunnen aanbieden. Onze partners doen een selectie op de hoogste kwaliteit haren. Hair-extensions worden op natuurlijke wijze ontkleurd. Dit gebeurd door ons eigen systeem, waarbij geen schadelijke en/of chemische stoffen worden gebruikt.

Blonde haren worden op zorgvuldige en milde wijze worden ontdaan van hun natuurlijke kleur. Hierdoor behouden ook de blonde kleuren hun kracht en vitaliteit dat het haar zal beschadigen. Je kunt dit terug zien aan onze mooie volle blonde kleuren die niet grijs of grauw uit zullen slaan.

Wanneer je Indian hair koopt in onze webwinkel profiteer je van:

• Snelle levering
• 100% tevredenheidsgarantie
• Achteraf betalen met Afterpay

Neem rustig een kijkje in ons ruime online aanbod. Mocht je vragen hebben dan staan we 24/7 voor je klaar via de live chat rechtsonder. Alvast veel plezier gewenst tijdens het online winkelen en wij hopen dat je met volle teugen geniet van onze indian hair extensions.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »