weave verven

Weave verven

Je kunt weavehaar in elke gewenste kleur aanpassen, en dus het haar precies afstemmen op je eigen haarkleur.
Met de juiste benodigdheden, begeleiding en een beetje geduld kun je het haar van je dromen creëren.

De meeste donkere vrouwen zijn van nature bedeeld met prachtig lang haar. Als je een van hen bent, is het handig om te weten hoe je weave haar het beste kunt verven, zodat je af en toe kunt veranderen van look.

Weave haar verven

Iedere vrouw wil prachtig lang haar. Bij het nastreven van deze wens maken vrouwen gebruik van haar verlenging en kopen ze vaak dure vitaminesupplementen voor nieuwe dikkere en langere haargroei.

Waarschijnlijk weet je al welke kleuren je het beste passen. Nu is het belangrijk dat je het haar op de juiste manier verft. Je vind hier geen complete handleiding voor het verven van je haar maar er zitten zeker handige tips tussen welke je direct kunt toepassen.

Wat heb je nodig?

  • Haarverf
  • 100% human weave hair
  • Een mengkom (niet van metaal)
  • Handschoenen
  • Tint borstel
  • Aluminium folie
  • Plasticfolie
  • Shampoo
  • Handdoek

Het uitkiezen van de juiste kwaliteit weave haar is uiterst cruciaal. Het lijkt waarschijnlijk aanlokkelijk om je haar weaves zo goedkoop als mogelijk te kopen, maar in dit geval word goedkoop duurkoop!
Goedkoop weave haar is chemisch behandeld en is meestal gekleurd met machines met sterke industriële kleurstoffen, waardoor het vrijwel onmogelijk is om zelf te kleuren of om de kleur te verwijderen.

Koop Remy virgin haar – Dit is haar dat op geen enkele manier chemisch is behandeld en is de beste keuze als het gaat om het verven van weavehair.

1. Afspoelen en handdoek drogen. Leg het weavehaar op aluminiumfolie.

2. Bereid je haarverf. Gebruik handschoenen om je handen te beschermen, meng kleuren samen zoals vermeld in haarverf instructies. Als je professionele haarverf gebruikt, meng dan grondig in een niet-metalen kom.

3. Breng de nieuwe kleur aan op het weave terwijl het nog op de aluminiumfolie ligt.

4. Smeer elke streng haar gelijkmatig in.

5. Breng plasticfolie aan op het haar om te voorkomen dat de kleur uitdroogt.

6. Wacht tot de kleur zich heeft ontwikkeld. Zodra het haar de gewenste kleur heeft bereikt, spoel je het af met warm water.

7. Spoel het haar opnieuw grondig en leg het op een handdoek zodat het op een natuurlijke manier kan drogen.

8. Wanneer het haar volledig droog is, is het klaar voor gebruik.