sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Weave haar verven

Je kunt weavehaar in elke gewenste kleur aanpassen, en dus het haar precies afstemmen op je eigen haarkleur. Met de juiste benodigdheden, begeleiding en een beetje geduld kun je het haar van je dromen creëren. De meeste donkere vrouwen zijn van nature bedeeld met prachtig lang haar. Als je een van hen bent, is het handig om te weten hoe je weave haar het beste kunt verven, zodat je af en toe kunt veranderen van look.

Wat heb je nodig?

Haarverf

Een mengkom (niet van metaal)

Handschoenen

Shampoo

100% human weave hair

Tint borstel

Aluminium folie

Handdoek

Iedere vrouw wil prachtig lang haar. Bij het nastreven van deze wens maken vrouwen gebruik van haar verlenging en kopen ze vaak dure vitaminesupplementen voor nieuwe dikkere en langere haargroei.

Waarschijnlijk weet je al welke kleuren je het beste passen. Nu is het belangrijk dat je het haar op de juiste manier verft. Je vind hier geen complete handleiding voor het verven van je haar maar er zitten zeker handige tips tussen welke je direct kunt toepassen.

Iedere vrouw wil prachtig lang haar.

Koop virgin hair

Het uitkiezen van de juiste kwaliteit weave haar is uiterst cruciaal. Het lijkt waarschijnlijk aanlokkelijk om je haar weaves zo goedkoop als mogelijk te kopen, maar in dit geval word goedkoop duurkoop!
Goedkoop weave haar is chemisch behandeld en is meestal gekleurd met machines met sterke industriële kleurstoffen, waardoor het vrijwel onmogelijk is om zelf te kleuren of om de kleur te verwijderen.

Koop Remy virgin haar – Dit is haar dat op geen enkele manier chemisch is behandeld en is de beste keuze als het gaat om het verven van weavehair.

Handleiding

Handleiding weave verven

Leg het weavehaar op aluminiumfolie.

Gebruik handschoenen om je handen te beschermen, meng kleuren samen zoals vermeld in haarverf instructies. Als je professionele haarverf gebruikt, meng dan grondig in een niet-metalen kom