Clip in Extensions

Clip in extensions

Clip in extensions: De perfecte toevoeging voor meer volume

Kim Kardashian en zelfs Paris Hilton zweren erbij: Geen gedoe met losse haar stroken die één voor één bevestigd moeten worden maar twee, zeven, acht of tien stroken die je simpelweg door middel van clipjes in je eigen haar kunt bevestigen. Bij Samshairextensions kan je nu zelf je eigen set clip in extensions samenstellen.

Je kunt onze clip in extensions erg makkelijk in en uit doen en een bijkomend voordeel is dat de clip in hair extensions in de meeste gevallen stukken goedkoper zijn dan andere soorten hair extensions. Al onze haar extensions dus ook de clip-extensions zijn gemaakt van 100% Human Remy hair.

Clip in extensions de verschillen:

Setjes haar van 70GRAM, 120GRAM, 160GRAM & 220GRAM

Alle sets zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit. Het enige verschil is het gewicht van de sets. Heb je van jezelf dun tot normaal haar? Dan kan je prima uit de voeten met clip in setjes met een gewicht van minimaal 70 tot maximaal 120gram.

Meer gewicht is meer volume
Wil je echt een wauw effect? Gan dan voor een clip in haar set met een gewicht van minimaal 120 tot 350gram. Al onze clip in extensions zijn Double Drawn. Clip in haar vanaf 120gram is extra vol en sluit aan bij ieder haartype.

Veel aanbieders leveren standaard 70-100 gram aan. Meestal heb je hier net niet genoeg aan voor een mooie volle haar verlenging, let hier dus op!

Kies eerst het gewicht van je clip in extensions. Vervolgens kun je eenvoudig jou ideale set selecteren door te kiezen uit lengte, kleur en textuur.

70 gram clip in haar is in de meeste gevallen prima voor meer lengte en volume. Met name bij dun tot normaal haar. Bij twijfel raden wij aan vrijblijvend advies te vragen middels de live chat functie rechtsonder. 

Clipin extensions bestellen en achteraf betalen

Je kunt bij Samshairextensions gebruik maken van achteraf betalen middels Afterpay. Afterpay kan gebruikt worden voor orders met een orderwaarde tot 100,-Euro. Vervolgens ontvang je binnen 7 dagen het door jou bestelde product. LET OP: Je hebt 4 weken de tijd om de betaling aan Afterpay te voldoen.

Zijn clipin extensions nieuw voor jou?

Om je een beter beeld te geven over hoe je clip in haar kunt gebruiken hebben wij onderstaande video klaar gezet:                                                        

     

Dubbel geweven Clipin-extensions

Double Drawn haar heeft altijd een hogere prijs dan Single Drawn haar.
Double-Drawn hair bestaat uitsluitend uit haar dat precies dezelfde lengte heeft. De punten van het haar zijn van boven net zo vol als van onderen.

Het proces dat nodig is om Dubbel geweven haar te creëren is vrij uitgebreid en word zorgvuldig uitgevoerd. De kortere haren worden allemaal met de hand verwijderd en niet door een machine. Het resultaat? Dikker, voller en glanzend haar! 

Multi tone kleuring clipin-extensions 

De meeste hair producten van Samshairextensions zijn gemaakt met een multi-tone kleuring systeem, dit zorgt ervoor dat de extensions perfect blenden met het eigen haar. 

Weet je niet goed welke structuur, haar lengte of gewicht nu het beste bij jou past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze gecertificeerde en erkende haar specialisten. Je vertelt simpelweg je behoefte en doelstellingen aan onze haar stylisten zodat zij jou van advies op maat kunnen voorzien.

Je kunt hier natuurlijk geheel kosteloos gebruik van maken. Je kunt maatwerk advies aanvragen middels de live chat functie op onze webwinkel. Je ziet hem live rechts onder in je scherm.

Clip in Hair extensions 100% Human Remy Haar

Weavehaar van Samshairextensions is gemaakt van 100% Remy Human Hair. Dit haar heeft een gemiddelde levensduur van 4 tot 12 maanden, afhankelijk hoe goed je het haar verzorgt.

Het is mogelijk de hairextensions te verven, stijlen, wassen en krullen, net zoals je eigen haar.

Hoe Je in 5 simpele stappen goed voor je clip in extensions kunt zorgen:

  1. Ga voorzichtig om met je extensions. Behandel het haar net als je eigen haar. Gebruik een zachte borstel en haal deze rustig door het haar.
  2. Was het haar met Hydraterende Haarverzorgingsproducten
    Was het haar tot maximaal 3 keer per week met een hydraterende haarverzorgingsproducten. Haal een goede Moisturizing Shampoo zodat je haar in gezonde staat blijft.
  3. Stel het haar zo min als mogelijk bloot aan extreme hitte van bijvoorbeeld een haar föhn.
  4. Gebruik een goede conditioner
    Normaal duurt het 20-30 minuten voor de conditioner zijn werk heeft gedaan. Spoel je haar vervolgens uit met lauw warm water.
  5. Breng regelmatig een bezoekje aan de kapper of hou zelf je puntjes bij. Net als bij je eigen haar is het bij houden van de uiteindes van je haar belangrijk zodat je haar dik, vol en glanzend blijft.

Verzending en levering clip-in extensions

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel als mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending.

Stel het product is niet op voorraad of het gaat om een maatwerk product dan word dit altijd op de betreffende productpagina aangegeven. Op de productpagina's staan altijd maximale levertijden vermeld.

Mocht er een reden zijn waarom we de vermelde levertijd niet halen dan word je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht.

Heb je nog vragen over onze populaire extensions? Neem contact op middels de live chat functionaliteit rechts onderin in beeld. Je kunt ook het contact formulier invullen of je kunt in gesprek gaan met onze vriendelijke klantenservice via Facebook.