Clip in extensions

In een mum van tijd: Dikker, voller en glanzend haar!

Kim Kardashian en zelfs Paris Hilton zweren erbij: Geen gedoe met losse haar stroken die één voor één bevestigd moeten worden maar twee, zeven, acht of tien stroken die je simpelweg door middel van clipjes in je eigen haar kunt bevestigen.

Voordelen van Clip in extensions

Duurzaam

Geen beschadiging: Mits op de juiste manier gebruikt

flexibel

Iedere dag een andere haarstijl. Met clip extensions verander jij je uiterlijk in een mum van tijd.

Geen schade

Geen permanente verlenging

snelheid en gemak

Makkelijk in te brengen. Profiteer van comfort, snelheid en gemak.

Het effect van clip in extensions?

Dikker, voller en glanzend haar! Je kunt dit haar verven, stijlen en krullen, net zoals je eigen haar. Wil je een opvallend effect? Kies dan clip in haar van minimaal 120 gram.

 

120 gram
FIJN: 120 GRAM Voor dun & fijn haar

Hoe bevestig je Clip in hair extensions?

Clip extensions zijn gemakkelijk in en uit te doen. Bevestiging kost je letterlijk maar een paar minuten. De clipmethode is bovendien een erg vriendelijke methode die je haar niet beschadigt. De techniek is zeer eenvoudig: bevestig de clip in hairextensions met één klik in je haar op zijn plaats, een tang is niet nodig. De kwaliteit van onze clipjes ligt erg hoog. De clipjes zijn natuurlijk roestvrij en worden samen met het haar in kleur geleverd. Je hoeft alleen nog maar de set te kiezen die bij jouw haar past!                                                                                                                                                                                                                     
Bekijk onderstaande tutorial waarin we laten zien hoe je het beste clipin-extensions kunt bevestigen.

Video: Clipin-extensions bevestigen:

Hoe Je in 6 simpele stappen goed voor je clip in haar kunt zorgen:

 1. Ga voorzichtig om met je extensions. Behandel het haar net als je eigen haar. Gebruik een zachte borstel en haal deze rustig door het haar.                                                 
 2. Was het haar met Hydraterende Haarverzorgingsproducten.                                                                                                                                     
 3. Stel het haar zo min als mogelijk bloot aan extreme hitte van bijvoorbeeld een haar föhn.
 4. Gebruik een goede conditioner.                                                                                                                                                               
 5. Was het haar tot maximaal 3 keer per week met een hydraterende haar verzorgingsproducten.
 6. Haal een goede Moisturizing Shampoo zodat je haar in gezonde staat blijft.                                                           
 7. Normaal duurt het 20-30 minuten voor de conditioner zijn werk heeft gedaan. Spoel je haar vervolgens uit met lauw warm water.                                                               
 8. Breng regelmatig een bezoekje aan de kapper of hou zelf je puntjes bij.
 9. Net als bij je eigen haar is het bij houden van de uiteindes van je haar belangrijk zodat je haar dik, vol en glanzend blijft.
220 gram
DIK: 220 GRAM Voor dik haar

Clip in hair extensions de verschillen

Wat is het verschil tussen clip in setjes van 70 gram en clip in setjes van 220 gram? Alle sets zijn gemaakt van dezelfde kwaliteit. Het enige verschil is het gewicht van de sets. Heb je van jezelf dik of normaal haar? Dan kan je prima uit de voeten met clip in setjes met een gewicht van minimaal 220 tot maximaal 350 gram.

Meer gewicht is meer volume

Wil je echt een wauw effect? Ga dan voor een clip in haar set met een gewicht van minimaal 120 tot 350 gram. Al onze clip in hair extensions zijn Double Drawn. Clip in haar vanaf 120 gram is extra vol en sluit aan bij ieder haartype. Veel aanbieders leveren standaard 70-100 gram aan. Het kan zijn dat je niet genoeg hebt aan 70 – 100 gram voor een mooie volle haar verlenging, let hier dus goed op! 70 gram clip in haar is in de meeste gevallen prima voor meer lengte en volume. Met name bij dun tot normaal haar. Bij twijfel raden wij aan vrijblijvend advies te vragen middels de live chat functie rechtsonder.

clip in extensions 160 gram
MEDIUM: 160 GRAM Voor normaal haar
human hair

Clipin-extensions 100% Human Remy Haar

Weavehaar van Samshairextensions is gemaakt van 100% Remy Human Hair. Dit haar heeft een gemiddelde levensduur van 4 tot 12 maanden, afhankelijk hoe goed je het haar verzorgt. Het is mogelijk de hairextensions te verven, stijlen, wassen en krullen, net zoals je eigen haar.

FAQ

Double Drawn haar heeft altijd een hogere prijs dan Single Drawn haar. Double-Drawn hair bestaat uitsluitend uit haar dat precies dezelfde lengte heeft. De punten van het haar zijn van boven net zo vol als van onderen. Het proces dat nodig is om Dubbel geweven haar te creëren is vrij uitgebreid en word zorgvuldig uitgevoerd. De kortere haren worden allemaal met de hand verwijderd en niet door een machine. Het resultaat? Dikker, voller en glanzend haar! 

De meeste hair producten van Samshairextensions zijn gemaakt met een multi-tone kleuring systeem, dit zorgt ervoor dat de extensions perfect blenden met het eigen haar.

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel als mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending. Stel het product is niet op voorraad of het gaat om een maatwerk product dan word dit altijd op de betreffende productpagina aangegeven. Op de productpagina’s staan altijd maximale levertijden vermeld. Mocht er een reden zijn waarom we de vermelde levertijd niet halen dan word je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht.

Weet je niet goed welke structuur, haar lengte of gewicht nu het beste bij jou past? Of heb je andere vragen over onze populaire clip in extensions? Neem contact op middels de live chat functionaliteit rechts onderin in beeld. Je kunt ook het contact formulier invullen of je kunt in gesprek gaan met onze vriendelijke klantenservice via Facebook. Vertel je behoefte en doelstellingen aan onze haar stylisten zodat zij jou van advies op maat kunnen voorzien.

Direct contact?

316 267 39 296

316 267 39 296

info@samshairextensions.nl

SCHRIJF JE IN VOOR AANBIEDINGEN!

  VOORDELEN

  TIPS

  HELP DESK

  © Copyright 2021 SamsHairextensions.nl

  Vragen?