Klantenservice

Vragen? Stel je vraag aan de klantenservice 

Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 9:00-20:00 uur

Mocht je de voorkeur geven aan een andere manier van contact dan is het raadzaam eens een kijkje te nemen op één van onze social media kanalen of ons fashion blog. 

Heb je vragen over betalingen met Afterpay 

Maak kennis met onze collega chatbot Sofie! 

Sofie beantwoordt 24/7 vragen van consumenten over hun betaling of betaaloverzicht. Eenvoudig, laagdrempelig en snel contact met AfterPay. 

Bedenktijd/retour 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben.

Wat de reden ook is, Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Heb je nog vragen? Je kunt contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice via het contact formulier aan de rechterkant van deze pagina. Wil je liever persoonlijk contact? Kies dan voor de live chat functionaliteit aan de rechterkant. Bellen of Whatsappen kan natuurlijk ook.  

Bekijk hier onze top 5 blog artikelen 

Ben jij woonachtig in de Regio Amsterdam? Bekijk onze afhaalpunten in Amsterdam. 

Kom je uit Amsterdam en wil graag hoogwaardig haar kopen? Laat je bestelling dan bezorgen bij één van onze vele afhaallocaties in jou regio. 

 Afhaalpunten haarextensions: 

Product informatie Clip in extensions en Lace wigs 

Overige informatie & klantenservice 

100% tevredenheidsgarantie 

Samshairextensions reviews 

Privacy policy 

Disclaimer 

14 dagen bedenktijd 

Over ons 

Wil je graag advies over de haarverzorging of lengte van je clip in extensions? Lees dan de pagina Lengte maten en advies hairextensions 

Heb je behoefte aan specifieke informatie? Wij vinden het belangrijk nieuwe en bestaande klanten van goed advies te voorzien voordat zij een aankoop doen in onze webwinkel. Dit is belangrijk omdat wij het label 100% Tevredenheids- garantie willen waarborgen.