Flip in Hair

Flip in Hair extensions kopen? Samshairextensions heeft de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Lees meer

Flip in hair: prachtige, natuurlijke en onzichtbare haar verlenging!

Onze Flip in extensions zijn vergelijkbaar met clip in extensions. Het verschil is dat deze haar strook niet aan eigen haar bevestigt word door middel van clipjes. Dit gebeurd namelijk door middel van een onzichtbaar draadje. Meer weten? Bekijk de pagina veel gestelde vragen.

Voordelen Flipin-hair

  1. Beschadigd het haar niet 
  2. Snel en makkelijk verwijderen
  3. Gemakkelijk en snel bevestigen
  4. Je hebt geen hulp nodig voor het bevestigen
  5. Onzichtbaar: Niemand ziet dat je haar verlenging gebruikt

Hoe bevestig je Flip in hair extensions?

De bedoeling is dat je de "flip in" net achter je haargrens bevestigd om hem vervolgens voorzichtig over de bolling van je hoofd te trekken.

Wanneer dit goed gebeurd heb je als resultaat een prachtige, natuurlijke en onzichtbare haarverlenging! Met deze manier van haarverlenging voorkom je beschadiging aan je eigen haar. Daarnaast is het momenteel de meest makkelijke manier om je haren te verlengen.

Video Flipin-hair extensions

Flipin extensions gebruiksvriendelijkheid

Met Flip in haar zul je niet snel last krijgen van hoofdpijn doordat Flip in hair licht van gewicht is. Deze vorm van verlengen kan je gebruiken in de ochtend wanneer je je verslapen hebt of wanneer je een avondje gaat stappen.

Voordelen voor nieuwe klanten

Geniet van de vele voordelen welke wij bieden aan met name nieuwe klanten. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om in deze tijd nieuwe klanten te werven.

Wij hebben gemerkt dat wanneer klanten voor het eerst een aankoop doen in onze winkel vaak wat huiverig zijn door bestellingen die zij gedaan hebben bij dubieuze internet verkopers met enkel en alleen een Instagram of Facebook pagina.

Om vertrouwen te winnen en om het online bestellen van goedkope hairextensions zo laagdrempelig mogelijk te maken hebben we meerdere betalingsmogelijkheden toegevoegd aan onze webwinkel.

Bestel vandaag nog jou Flip in haar en profiteer van:

  • Gratis verzending PostNL
  • Niet goed = geld terug
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • Goed bereikbare klantenservice
  • Achteraf betalen middels Afterpay

Wil je graag een andere vorm van extensions kopen? Bekijk welke Flip in extensions wij nog meer hebben. Via de homepagina.