Hairextensions informatie

Hairextensions informatie: de meest voorkomende haar textuur

Het is je vast wel bekend dat kopers vaak heel goed weten wat ze willen wanneer het over Remy hairextensions gaat. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven dat je opzoek bent naar een setje body wave met 3 bundels en een closure. Wat een closure precies is zullen we in een volgend artikel uitleggen.

Belangrijk is dat we bij de basis beginnen en dat is toch echt wel het leren kennen van de verschillende en beschikbare haar texturen.

Lees tips en informatie over haar:

De meest voorkomende haar texturen zijn:

  • Body wave
  • Deep wave
  • Loose wave
  • Straight
  • Kinky Curly

We bespreken op deze pagina niet de herkomst van het haar maar het gaat dus echt om de textuur. Mocht je meer willen weten over de herkomst van ons haar zoals dat van Brazilian of Malaysian hair dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Textuur Body wave 2018

Body Wave is deze tijd 2018 toch verreweg de meest populaire haar soort. Een echte verklaring hiervoor is er eigenlijk niet. Uiteindelijk is het een smaakkwestie die doorslaggevend is. En ja smaken verschillen nogal. Haar wat met Body Wave word bestempeld is eigenlijk stijl haar met een klein beetje slag.

Duidelijk? Dan gaan we nu de Straight hairextensions behandelen. De naam zegt het al. Dus heel spannend is het eigenlijk niet. Vroeger was deze structuur heel populair alleen naar mate de jaren verstreken zagen we dat klanten liever iets met een slag of krul hebben.

Zoals je weet zijn de traditionele haar bundels lang niet meer zo populair. Het zijn voornamelijk de clip in hair extensions die momenteel verantwoordelijk zijn voor de rage.

Straight remy hair extensions 2018

Een erg gewilde textuur is ook de Kinky Curl. Iedere vrouw wil tegenwoordig wel een geweldige bos vol met krullen op haar hoofd. Het is sexy, elegant, sjeik en deftig tegelijk. Kinky Curls zijn vaak duurder in aanschaf.

Iedere textuur heeft natuurlijk zijn eigen prijs. Samshairextensions garandeert de beste prijs kwaliteit verhouding.

Ben jij net nieuw als het gaat om fashion trends? Wij hebben de top 3 websites met waardevolle informatie voor je op een rij gezet:

  1. Fashionspot
  2. Vogue
  3. Fashion Trends

Heb je vragen over ons online aanbod of wil je graag advies van onze gecertificeerde en erkende haar specialisten? Maak dan gebruik van de live chat functie rechtsonder beeld. Liever korte videos met informatie kijken in plaats van artikelen lezen? Maak een keuze uit onderstaande onderwerpen.

Hairextensions Wassen

Hairextensions wassen en drogen Hairextensions zijn een methode voor het veranderen van het uiterlijk en met name van je haar. Extensions kunnen je haar langer en voller maken. Een belangrijk onderdeel van het onderhouden van hairextensions is de verzorging. Let op: Clip in extensions zijn makkelijker te verzorgen dan de haar bundels die verweven zijn op je …

Hairextensions WassenLees verder »

Verzorging Hairextensions

Leer meer over: Hairextensions Verzorging Deze pagina bevat zes korte alinea’s welke je voorzien van betrouwbare informatie rondom hairextensions verzorging. Verzorging Verven Zwemmen Draagtijd Verwijderen Garantie Draag je geen extensions maar pruiken? Lees dan onze tips ter verzorging van wigs Verzorging natuurlijk haar en remy hairextensions Deze pagina geeft je informatie over hoe je het beste …

Verzorging HairextensionsLees verder »

Prijzen Hairextensions

Prijzen hairextensions Samshair De prijzen van onze Clip in extensions verschillen heel erg. De prijzen hangen in de meeste gevallen af van de lengte, dikte en kwaliteit van de clip in hairextensions. Weet je genoeg over onze prijzen en ben je opzoek naar andere informatie? Bekijk dan de volgende onderwerpen: Verzorging hairextensions Hairextensions laten zetten Goedkope …

Prijzen HairextensionsLees verder »

Weave verven

weave verven

Je kunt weavehaar in elke gewenste kleur aanpassen, en dus het haar precies afstemmen op je eigen haarkleur. Met de juiste benodigdheden, begeleiding en een beetje geduld kun je het haar van je dromen creëren. De meeste donkere vrouwen zijn van nature bedeeld met prachtig lang haar. Als je een van hen bent, is het …

Weave vervenLees verder »

Het geheim van Hollywood

Rhianna, Kim Kardashian en Mindy Kaling staan bekend om het gebruik van hairextensions. Hoe denk je anders dat de meeste sterren in het begin van een matig uiterlijk opeens veranderen in de meest onweerstaanbare look ooit. Hollywood heeft een geheim: Hairextensions Sterren zoals Rhianna, Kim Kardashian en Mindy Kaling maken allen zeer veel gebruik van …

Het geheim van HollywoodLees verder »

X