sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Hairextensions informatie

Hairextensions informatie: de meest voorkomende haar textuur

Het is je vast wel bekend dat kopers vaak heel goed weten wat ze willen wanneer het over Remy hairextensions gaat. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven dat je opzoek bent naar een setje body wave met 3 bundels en een closure. Wat een closure precies is zullen we in een volgend artikel uitleggen.

Belangrijk is dat we bij de basis beginnen en dat is toch echt wel het leren kennen van de verschillende en beschikbare haar texturen.

Lees tips en informatie over haar:

De meest voorkomende haar texturen zijn:

  • Body wave
  • Deep wave
  • Loose wave
  • Straight
  • Kinky Curly

We bespreken op deze pagina niet de herkomst van het haar maar het gaat dus echt om de textuur. Mocht je meer willen weten over de herkomst van ons haar zoals dat van Brazilian of Malaysian hair dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Textuur Body wave 2018

Body Wave is deze tijd 2018 toch verreweg de meest populaire haar soort. Een echte verklaring hiervoor is er eigenlijk niet. Uiteindelijk is het een smaakkwestie die doorslaggevend is. En ja smaken verschillen nogal. Haar wat met Body Wave word bestempeld is eigenlijk stijl haar met een klein beetje slag.

Duidelijk? Dan gaan we nu de Straight hairextensions behandelen. De naam zegt het al. Dus heel spannend is het eigenlijk niet. Vroeger was deze structuur heel populair alleen naar mate de jaren verstreken zagen we dat klanten liever iets met een slag of krul hebben.

Zoals je weet zijn de traditionele haar bundels lang niet meer zo populair. Het zijn voornamelijk de clip in hair extensions die momenteel verantwoordelijk zijn voor de rage.

Straight remy hair extensions 2018

Een erg gewilde textuur is ook de Kinky Curl. Iedere vrouw wil tegenwoordig wel een geweldige bos vol met krullen op haar hoofd. Het is sexy, elegant, sjeik en deftig tegelijk. Kinky Curls zijn vaak duurder in aanschaf.

Iedere textuur heeft natuurlijk zijn eigen prijs. Samshairextensions garandeert de beste prijs kwaliteit verhouding.

Ben jij net nieuw als het gaat om fashion trends? Wij hebben de top 3 websites met waardevolle informatie voor je op een rij gezet:

  1. Fashionspot
  2. Vogue
  3. Fashion Trends

Heb je vragen over ons online aanbod of wil je graag advies van onze gecertificeerde en erkende haar specialisten? Maak dan gebruik van de live chat functie rechtsonder beeld. Liever korte videos met informatie kijken in plaats van artikelen lezen? Maak een keuze uit onderstaande onderwerpen.

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden wat je zoekt. Misschien kan zoeken helpen.