sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Herkomst Brazilian Hair

Het gaat hier om goedkoop en lage kwaliteit Braziliaans haar wat verkocht word in deep wave, deep curly en straight textuur. Dit haar is zwaar bewerkt met allerlei middelen om ervoor te zorgen dat het haar een mooi uiterlijk krijgt.

Inhoud

Video Herkomst Brazilian hair

Wist je dat vrouwen uit Brazilië en Peru hun hoofd niet kaal scheren om dit vervolgens te verkopen. Miljoenen vrouwen in India doen dit wel! In de volgende video krijg je in slechts een paar minuten een duidelijk beeld van dit proces.

Lees meer over de herkomst van Brazilian hair

Dames hou alsjeblieft op je geld te verspillen aan bedrijven die claimen Brazilian hair, Malaysian of Peruvian clip in hairextensions te verkopen.

Het gaat vaak om goedkoop en lage kwaliteit Brazilian hair wat verkocht word in deep wave, deep curly en straight textuur. Dit haar is zwaar bewerkt met allerlei middelen om ervoor te zorgen dat het haar een mooi uiterlijk krijgt.
Vaak na de eerste wasbeurt of na een paar weken verliest het haar zijn mooie glans en begint het al gauw te klitten.

Haar rechtstreeks uit de hindoestaanse tempel Tirumala!

Real Virgin haar

Dit haar word niet geleverd in deep wavy, deep curly en dergelijke haar texturen.
Real virgin haar is alleen puur wanneer het komt in wave of straight. Echte remy hair extensions bestaand dus ook niet uit verschillende gradaties zoals 6a, 7a en 8a. Deze cijfers geven aan hoe hoog de kwaliteit is of beter gezegd hoe erg het gemixt is. 8a is zogenaamd de hoogste kwaliteit voor een hairextension maar ondanks dit feit is het zwaar bewerkt.

Bovenstaande feiten gelden voor alle vormen van haar verlenging dus ook voor de populaire clip in extensions.
Wist je dat vrouwen uit Brazilië en Peru hun hoofd niet kaal scheren om dit vervolgens te verkopen. Miljoenen vrouwen in India doen dit wel! In de video krijg je in slechts een paar minuten een duidelijk beeld van dit proces.

Sams hair koopt haar direct van de tempels in India. Wij kunnen bewijzen dat ons haar 100% onbewerkt is en dat het haar 100% authentiek is en rechtstreeks afkomstig is van het hoofd van een hindoe vrouw uit India.

Haar kopen van Ali expres en Alibaba

Zoals je weet maken Chinezen zo n beetje alles na. Met als doel meer omzet, meer geld. Dit gaat vaak ten koste van de kwaliteit. Braziliaans haar wat je koopt bij veel van onze concurrenten is afkomstig van websites zoals Alibaba en Ali expres. Het haar is is afkomstig van afval haar wat achterblijft bij een kapsalon na het knippen van een klant. Dit haar word samen geperst tot hair bundels. Het is dus haar van heel veel verschillende soorten mensen.

Zoals je in de video kon zien komen Chinezen ook naar de tempels om haar te kopen. Dit verkopen ze helaas niet puur door maar dit word gemixt met andere soorten haar zodat ze uiteindelijk meer gewicht kunnen verkopen.

Wil je meer weten over de herkomst van Brazilian hair en wil je tips ter verzorging van de haar extensions? Neem dan contact op met onze gecertificeerde haar stylisten voor een vrijblijvend advies.

Tempel hair uit India

Veel webwinkels in Nederland verkopen haar als Brazilian, Peruvian en zelfs Mongolian hair. Wist je dat hier helemaal niets van waar is? Vrouwen uit deze landen verkopen hun haar helemaal niet.

Samshairextensions is de eerste aanbieder in Nederland die volledig transparant is wanneer het gaat over de herkomst van onze Clip in hair extensions. Wij kopen haar rechtstreeks uit de hindoestaanse tempel Tirumala!