Lace Wigs

Duurzame Lace wigs kopen bij Sams hairextensions

Bij ons kun je Lace wigs bestellen en achteraf betalen met Afterpay. Maak gebruik van deze betaalmethode zodat je 30 dagen de tijd hebt om het product te betalen. De verzending word volledig en uitsluitend verzorgt door PostNL. 

lace wigs

Pruiken kopen met hoge korting

Wij hebben geregeld aantrekkelijke aanbiedingen. Hou deze pagina in de gaten of vraag middels de klantenservice of er toevallig korting word gegeven op het door jou gewenste product. Je kunt via onze webshop verschillende pruiken kopen. Ons online assortiment verschilt heel erg omdat wij iedereen in Nederland die behoefte heeft aan een degelijk weave haar stuk graag willen helpen. Onze online producten bestaan voornamelijk uit lace wigs en:

Welke Lace wig moet je kopen?

Lace wigs zijn pruiken die speciaal gemaakt zijn om een natuurlijke indruk te wekken. Dit betekend dat je niet kunt zien aan de desbetreffende persoon dat deze een wig draagt. Een lace wig is een uitstekende oplossing voor mensen die lijden aan uiteenlopende problemen met het haar zoals haarverlies en chemokuren.

Natuurlijk ook voor mensen die graag meer en mooier haar willen hebben. In Amerika zien we dat veel celebrity"s deze haarwerken dragen.

Door het dragen van een lace wig krijg je de mooiste en natuurlijkste verandering met een fantastisch en speciaal effect.

Frontal of Full Wig kopen?  

Er zijn 2 verschillende types pruiken/wigs: de frontal- en de full lace-wigs. Beide pruiken hebben hun eigen voordelen. Om te kunnen kiezen wat echt bij jou past, is het belangrijk dat je de verschillen weet:

Frontal Lace Wig kopen: Een belangrijk verschil tussen deze twee soorten pruiken is het basismateriaal. Het voorste gedeelte van de onderkant is gemaakt van lace. De rest van de bodem bestaat uit een dikker maar comfortabeler materiaal. Frontal lace wigs zien er erg natuurlijk uit van voren omdat de lace bijna onzichtbaar is. Deze soort pruiken moet je alleen langs de haarlijn boven je voorhoofd lijmen.

Full Lace Wigs: De onderkant van een full lace wig is volledig gemaakt van lace. Deze pruiken zijn veelzijdiger, je kunt hier meer verschillende kapsels mee maken die niet mogelijk zijn met een front lace pruik. Full lacewigs zijn vaak duurder dan de Frontal lace wig. Toch liever wat bestellen? Heb je wat minder geld om uit te geven? Geen probleem want je kunt al onze producten achteraf betalen plus je kunt een kijkje nemen bij onze goedkope pruiken.

Je hebt altijd 2 weken de tijd om het product te bekijken en eventueel retour te sturen. Meer informatie over dit proces vind je op deze pagina 14 dagen bedenktijd.

Toch liever wat anders? Iets wat makkelijk in gebruik is misschien? Kijk dan eens naar onze clip in hair extensions

Wil je graag meer informatie? Of heb je hele specifieke vragen omtrent onze producten? Onze vriendelijke klantenservice is het makkelijkst te bereiken via de chatbox rechtsonder. Wanneer je voor het eerst een aankoop doet in de webshop dan kun je via de chatfunctie een kortingscode opvragen ter waarde van 15%.

Veel plezier gewenst met onze Lace wigs. Namens het team van Sams hair extensions.

Wig kopen