sams

5/5

+34785 658 5316

Klantenservice

Pruiken van Samshairextensions zijn gemaakt van 100% human hair voor een natuurlijke uitstraling. 

Lace wigs

Het assortiment lace wigs bestaat uit hoge kwaliteit haarwerken voor een eerlijke prijs. Bij ons kun je een lace-wig bestellen en achteraf betalen met Afterpay. 

Goedkope pruiken

Frontal of Full Wig kopen?  

Er zijn 2 verschillende types pruiken/wigs: de human hair front wigs en de full lacewigs. Beide pruiken hebben hun eigen voordelen. Om te kunnen kiezen wat echt bij jou past, is het belangrijk dat je de verschillen weet.

Het assortiment lace wigs bestaat uit hoge kwaliteit haarwerken voor een eerlijke prijs. Bij ons kun je een lace-wig bestellen en achteraf betalen met Afterpay. 

Wij hebben geregeld aantrekkelijke aanbiedingen. Hou deze pagina in de gaten of vraag middels de klantenservice of er toevallig korting word gegeven op het door jou gewenste product.

Je kunt via onze webshop verschillende pruiken kopen. Ons online assortiment verschilt heel erg omdat wij iedereen in Nederland die behoefte heeft aan een degelijk weave haar stuk graag willen helpen. Zijn lace wigs toch iets duur voor je? Kies dan een pruik van synthetic hair. Bekijk het assortiment synthetische Goedkope pruiken voor dames.

Frontal Lace-Wig

 

Een belangrijk verschil tussen een lace front wig en een full lace-wig is het basismateriaal. Het voorste gedeelte en met name de onderkant van een lace front wig is gemaakt van lace. De rest van de bodem bestaat uit een dikker maar comfortabeler materiaal.

Frontal lace wigs zien er erg natuurlijk uit van voren omdat de lace bijna onzichtbaar is. Lace front wigs moet je alleen langs de haarlijn boven je voorhoofd lijmen.

Wil je graag meer informatie? Of heb je hele specifieke vragen omtrent onze natural hair wigs? Onze vriendelijke klantenservice is het makkelijkst te bereiken via de chatbox rechtsonder. Wanneer je voor het eerst een aankoop doet in de webshop dan kun je via de chatfunctie een kortingscode opvragen ter waarde van 15%.

Veel plezier gewenst met onze Lace wigs. Namens het team van Sams hair extensions.

Full Lace-Wig

De onderkant van een full lace wig is volledig gemaakt van lace. Deze pruiken zijn veelzijdiger, je kunt hier meer verschillende kapsels mee maken die niet mogelijk zijn met een front lace pruik.

Full lacewigs zijn vaak duurder dan de Frontal lace wig. Toch liever wat bestellen? Heb je wat minder geld om uit te geven? Geen probleem want je kunt al onze producten achteraf betalen plus je kunt een kijkje nemen bij onze goedkope pruiken.

Bedenktijd en retourneren

Meer informatie over dit proces vind je op deze pagina, retourneren, bedenktijd en herroepingsrecht.

SOCIAL

afterpay logo
Betaalmethoden

VOORDELEN

TIPS

HELP DESK

© Copyright 2018 SamsHairextensions.nl