Weave haar Remy & Double drawn gesorteerd 

Wil je echt Weave haar bestellen? Bekijk onze producten en profiteer van hoge korting. Tot wel 25% korting op alle Hair extensions.

Weave haar kopen

Ben je gewent om je human weavehaar altijd in de winkel te kopen? Maar weet je dat je online veel goedkoper aan dezelfde of betere kwaliteit kunt komen? Dan kan het best even wennen zijn om online je producten te kopen. Onze haren zijn zowel remy als double drawn gesorteerd en zijn dus geheel in het bezit van eigen schubbenlaag. Dit zorgt voor prachtige gezonde weaves van de hoogste kwaliteit die onbeperkt optimaal blijven zonder kwaliteit te verliezen. De verzorging van weave haar blijft wel erg belangrijk. 

100% human hair

Vaak denkt men dat extensions gezet worden voor een giga haarverlenging. Natuurlijk, met hair extensions kun je makkelijk je haardos verlengen, maar ook voor het voller maken van je haar zijn extensions de perfecte oplossing. Onze Hairextensions zijn 100% human.

 

Meer informatie

Weave haar in de vorm van Clip in extensions

Je kunt via de homepage ons online assortiment bekijken. Ons haar is nu ook in ook in Clip in extensions te verkrijgen. De clip in hairextension is een complete oplossing. Het haar is bevestigd aan duurzame en roestvrije clipjes. Je kan ze simpelweg binnen 2 minuten in en uit doen. Erg makkelijk neem gauw een kijkje indien je interesse hebt.   

Weavehaar: Verzorging & behandeling

Kleur #1B is een natuurlijke kleur, geheel ongeschonden en dus volledig real virgin human hair. Ons Hair weave kan naar keuze worden geverfd.

Let wel op dat je het haar niet te vaak verft want dit is net als bij je eigen haar niet goed voor de kwaliteit. Dus net als bij je eigen haar kun je onze hairextensions wassen, föhnen, stylen en krullen. Maar het blijft Belangrijk dat je het haar goed blijft verzorgen.

Tip: Bestel vandaag nog voordelig Ombre weave haar en profiteer van hoge kortingen! Heb je toch nog wat vragen over onze haar producten? Gebruik dan onze live chat rechtsonder in beeld. Let op: Bij besteding van 100,-Euro krijg je een gratis make up setje met kwasten.

Verzending en bezorging Weavehaar
Pakketten worden uitsluitend aangetekend verzonden via PostNL.

Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel als mogelijk bij jou af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 gedaan worden zullen de volgende dag klaar gemaakt worden voor verzending.

Stel het product is niet op voorraad of het gaat om een maatwerk product dan word dit altijd op de betreffende productpagina aangegeven. Op de productpagina’s staan altijd maximale levertijden vermeld.

Mocht er een reden zijn waarom we de vermelde levertijd niet halen dan word je hier zo spoedig mogelijk van op de hoogte gebracht.

Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen rondom weave haar?

Abonneer je voor ons Fashion blog! Wij delen geregeld interessante en leuke weetjes rondom haar weave op ons fashion blog. Naast deze informatie maken we ook onze nieuwste producten rondom weavehaar bekend op ons blog.

Onze haren zijn zowel remy als double drawn gesorteerd

Twijfel je over een haar verlenging omdat je dikker haar wil? Of wil je jezelf gewoon verwennen met een prachtige volle bos krullen? Dan is dit geen probleem! Na het dragen van ons weave haar ben ook jij overtuigd. 

Meer volume toevoegen met weavehaar

Al onze producten zijn van hoogwaardig haar. Het gewicht is verdeeld over de hele lengte. Bij een haarstuk van 45 cm heeft u dan meer volume dan bij een hair extensions van 60 cm. Wanneer je bijzonder lang haar wilt met een extra mooi volume, dan adviseren we 2 bundels Brazilian hair weave (haarmatten) te nemen.

Onze hair weaves zijn met de machine afgewerkt en geweven. Doordat de hairweave dubbel geweven is, kun je probleemloos banen knippen. Gemiddeld kun je 4,5 baan uit onze haar matten halen. Profiteer van 100% tevredenheidsgarantie.

SCHRIJF JE IN VOOR AANBIEDINGEN!

    VOORDELEN

    TIPS

    HELP DESK

    © Copyright 2018 SamsHairextensions.nl

    Vragen?